Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Τέλος φωτογραφικής πρόκλησης Μαΐου!

    Το άργησα αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, δεν λένε;; Σας έχω τις τελευταίες πέντε φωτογραφίες γι' αυτόν τον μήνα! Από αύριο, ξεκινά η φωτογραφική πρόκληση του Ιουνίου!! Οπότε, λογικά, περιμένετε την ανάρτησή μου στις 10 του μηνός! χαχα!

    Κυριακή 27 Μαΐου και η λίστα της Chantelle μας λέει πως σήμερα πρέπει να φωτογραφίσουμε κάτι γλυκό (something sweet). Αυτό είναι ένα ζαχαρωτό cupcake! Δωράκι από την αδερφή μου προς τον αδερφό μου για τα γενέθλιά του! Πριν προλάβει να καταναλωθεί το έβγαλα φωτογραφία! Δεν είναι υπέροχο;;

    Δευτέρα 28 Μαΐου! Σήμερα πρέπει να σας δείξω τί καιρό έχει (the weather today). Το πρωί που είναι τραβηγμένη η φωτογραφία βλέπετε καθαρό ουρανό, χαρά θεού! Απόγευμα έβρεχε καταρρακτωδώς!! Τι να πει κανείς.. κρίμα τα κεράσια.. σχεδόν όλα σαπίσανε από τις βροχές..
    Τρίτη 29 Μαΐου! Η λίστα για αυτή τη μέρα έχει έναν αριθμό (a number). Αυτός είναι ο αγαπημένος μου αριθμός! Δεν έχει σχέση με την ημερομηνία γέννησής μου.. Ανέκαθεν ήταν ο αγαπημένος μου αριθμός.. και μετά τις 9/8/05 έχω έναν λόγο ακόμη να τον αγαπώ παραπάνω!! Στην φωτογραφία βλέπετε όλα τα 9 του μηνός από την αρχή του 2012 μέχρι και τον μήνα που έχουμε.. φυσικά!
     Τετάρτη 30 Μαΐου. Δύσκολη μέρα.. με παίδεψε αρκετά μέχρι να βρω τί να φωτογραφίσω. Το θέμα της φωτογράφισης ήταν your personality- η προσωπικότητά σου. Οπότε έψαχνα σχεδόν όλη μέρα τι να βγάλω φωτογραφία.. τελικά έβγαλα το καβούκι μιας χελώνας. Νεκρή χρόνια τώρα, το καβούκι της βρίσκεται σε μια γωνιά του σπιτιού.. Ορίστε η προσωπικότητά μου.. άνθρωπος κλεισμένος στο καβούκι του.. Προτιμώ την ησυχία σαν άνθρωπος, δεν μου αρέσει να βγαίνω, δεν ανοίγομαι εύκολα στους άλλους - κάτι που μέσω του blog προσπαθώ να καταπολεμήσω!!

    Τέλος, η σημερινή ημέρα. Η φωτογραφική πρόκληση κλείνει με κάτι όμορφο - something beautiful. Αυτή είναι η λίμνη του Πλαστήρα παγωμένη. Την φωτογραφία την έχω τραβήξει τον Δεκέμβρη από το χωριό, Νεοχώρι. Φαίνεται σε ποια σημεία η λίμνη έχει παγώσει και σε ποια όχι.. Δεν είναι ένα πραγματικά πανέμορφο θέαμα;;





    Ιδού το τέλος της φωτογραφικής πρόκλησης του Μαΐου!! Ελπίζω να σας αρέσανε όλες οι φωτογραφίες μου, όπως επίσης, να σας αρέσουν και οι επόμενες!! Καλό μήνα να έχουμε!!

54 σχόλια:

  1. Γεια σου κορίτσι!Η λίμνη Πλαστήρα είναι ένα από τα πιο γραφικά μέρη της Ελλάδας κατα την γνώμη μου!Είχα πάει και χειμώνα και καλοκαίρι και ήταν εξίσου μαγευτική με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά. Από εκεί είσαι;;! Καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ.. το μέρος εκεί είναι απίστευτα όμορφο!! Είμαι από ένα χωριό προς τον κάμπο. Από το Νεοχώρι είναι οι γονείς του πατέρα μου και πηγαίνουμε αρκετά συχνά!

      Διαγραφή
  2. Τέλειες όλες ήτανε!!! Δε σου είπα, αποφάσισα να συμμετάσχω τελικά στο photo a day June!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρά;; Τέλεια!! Θα περιμένω τις καινούριες φωτογραφίες σου!!! Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  3. Πάντως πέρα από την ομορφιά των φωτογραφιών σου έχω να σου πω ότι το blogging τελικά αποτελεί μια πολύ καλή θεραπεία για όλους μας... άλλοι ανοίγονται, άλλοι κάνουν φίλους, άλλοι εκφράζονται και άλλοι βρίσκουν ομοιότητες με την ζωή τους σε άλλα blog. Εμείς χαιρόμαστε που βρήκαμε μια ευγενική και καλοσυνάτη bloggoφίλη πάντως!!!Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ τόσο πολύ Callie για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι τόσο που η πρόκληση με έκανε κι εμένα να γνωρίσω τόσο υπέροχους ανθρώπους..όπως εσύ κι η αδερφή σου, αλλά και όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν! Ίσως γι' αυτό την συνεχίζω! Πραγματικά σε ευχαριστώ πολύ! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Πάρα πολύ ωραίες φωτογραφίες αλλά αυτό που έγραψες για τα κεράσια με πλήγωσε...! Λατρεύω τα κεράσια, και τις κερασιές...
    Καλό μήνα και καλή δύναμη για την φωτογραφική πρόκληση Ιουνίου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ, Ειρήνη!! Εγώ να δεις πόσο πληγώθηκα!! Είχα σκοπό να γίνουνε γλυκό και σιρόπι για το παγωτό.. σήμερα θα σώσω ότι μπορώ αλλά δεν έχω και πολλές ελπίδες!! χιχι! Φιλιά!!

      Διαγραφή
  5. Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται καθόλου ότι έχεις καβούκι. Αυτό πάει να πει ότι βελτιώνεσαι! Kathy by anthomeli
    Η τελευταία φώτο εκπληκτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Kathy! Κάνω ότι μπορώ για να βελτιωθώ! χιχι! Φιλιά!!

      Διαγραφή
  6. Καλά που πρόλαβες και έβγαλες φωτό το ζαχαρωτό προτού εξαφανιστεί χα χα χαα!!
    Ούτε που θα το πίστευα ότι έχεις καβούκι, μια χαρά ανοιχτός άνθρωπος μου φαίνεσαι!! Μάλλον το έχεις σπάσει προ καιρού και δεν το έχεις καταλάβει;-)
    Την λίμνη Πλαστήρα την έχω πετύχει κι εγώ παγωμενη, πανέμορφο θέαμα!!!
    Συγχαρητήρια για όλη την δουλειά που έκανες Taelia μου, όλες οι φωτός σου ήταν πραγματικά υπέροχες!
    Φιλιά, καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ, Έλενα! Το έχω το καβούκι μου ακόμη, αλλά έχω ανοίξει τρυπούλες σιγά-σιγά!! Ελπίζω οι φωτογραφίες της επόμενης πρόκλησης να είναι εξίσου όμορφες! Καλό μήνα και σε εσένα, φιλάκια!

      Διαγραφή
  7. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ...ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλό μήνα να έχεις .Πολύ πετυχημένες οι φωτογραφίες και η συσχέτηση τους με τα ζητούμενα. Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα και σε εσένα Σωσώ! Καλό μήνα να έχεις, φιλιά!!

      Διαγραφή
  9. Απο την πρωτη φορα που μπηκα στο μπλογκ σου, ενιωσα οτι ησουν ενα κλειστο ατομο... Ισως γιατι κι εγω ειμαι πολυ κλειστος χαρακτηρας μερικες φορες. εως μονοχνωτη, αντικοινωνικη,η "αφηστε με μοναχη...". Ξερω, μεσα απο το μπλογκινγκ δεν βγαινει κατι τετοιο, μα το αναγνωρισα σε σενα γιατι κι εγω μαλλον ειμαι ετσι! :ο)
    Για αλλη μια φορα οι φωτο υπεροχες! Το ζαχαρωτο,σλουρπ!
    Και το χειμωνιατικο τοπιο...μαγικο! Λατρευω αυτη την παγωμενη σιωπη! Σε ειδα να γλιστρας απαλα πανω στον παγο της λιμνης και να στελνεις κρυσταλινες πνοες ενα γυρω....
    Σου εχω πει οτι λατρευω το πατιναζ on ice? Εχω περασει ατελειωτες ωρες σαν παιδι, μα και μεγαλη να κοιτω σαν μαγεμενη να πατιναρουν αναλογα με τη μουσικη σην τηλεοραση. Αληθεια...παρα πολλες ωρες!
    καλο σ/κ! Φιλακια,νεραϊδουλα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Vailie μου, να που εσύ με κατάλαβες..! Το blog είναι ένας τρόπος να φύγω από την "κλεισούρα" μου, οπότε προσπαθώ να μην δείχνω κλειστό άτομο, (σ' αυτό βοήθησες κι εσύ με τα αρχικά σχόλιά σου, βασικά εσύ ήρθες την στιγμή που σκεφτόμουν να παρατήσω το blog μου εντελώς.. οπότε και σε ευχαριστώ πολύ!) :)
      Δεν μου είχες αναφέρει πως σου αρέσει το πατινάζ στον πάγο.. δεν ξέρω να κάνω, αλλά κι εμένα μου αρέσει πολύ να βλέπω.. Η φωτογραφία αυτή είναι από τις αγαπημένες μου που έχω τραβήξει, αν όχι η αγαπημένη μου.. Κι εγώ την λατρεύω αυτή τη παγωμένη σιωπή!
      Φιλάκια πολλά Vailie μου! Καλό μήνα να έχεις!

      Διαγραφή
  10. καλημέρα και καλό χαρούμενο μήνα!!!Οι φωτογραφίες σου έχουν με το δικό μου μάτι βέβαια πολύ ενδιαφέρον.Αν είχα καλή μηχανή θα συμμετείχα και εγώ-)))Μπράβο Θάλεια για το ωραίο αυτό αποτέλεσμα-)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται να έχεις καλή μηχανή, Χρυσούλα για να συμμετέχεις! Και με την φωτογραφική του κινητού σου γίνεται!! (Ούτε κι εγώ έχω πολύ καλή μηχανή). Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που σου αρέσουν οι φωτογραφίες μου!! (Το όνομά μου, είναι Χριστίνα :))Φιλιά!!

      Διαγραφή
  11. Καλό μήνα! Υπέροχες οι φωτογραφίες σου!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλό μήνα! Πολύ ωραίες φωτογραφίες!
    Πολύ έξυπνο να βάλεις το καβούκι μιας χελώνας!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ, Γεωργία!! Καλό μήνα και σε εσένα!! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  13. πολυ ωραίες φωτος!είσαι απο καρδίτσα?και εγω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ!! Σοβαρά είσαι από Καρδίτσα;; Είχα την εντύπωση πως είσαι από Αθήνα και σπουδάζεις Πάτρα... Κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά!! χαχα!

      Διαγραφή
  14. Καλό μήνα!!πολύ όμορφες εικόνες μας έβαλες πάλι!!Μπράβο!Πάμε στο νέο μήνα με χαρά!!Στη λίμνη Πλαστήρα δεν έχω πάει ποτέ και πολύ θα ήθελα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Χριστίνα για τα καλά σου λόγια!! Η λίμνη του Πλαστήρα είναι πανέμορφη! Από τα ελάχιστα πράγματα που αξίζει να δεις, Καρδίτσα!!! Φιλιά!

      Διαγραφή
  15. Χρόνια Πολλά στον αδερφό σου! Τρίτη και Τετάρτη έχουν κι εμένα τα αδέρφια μου γενέθλια.
    Ωραίες φωτογραφίες, ειδικά η τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Δήμητρα!! Να τα χαίρεσαι τα αδέρφια σου!! Κι εμένα η τελευταία φωτογραφία είναι από τις αγαπημένες μου! Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  16. Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου!!!Καλό μήνα κι από μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπέρα φίλη μου! Καταρχήν αυτό που έχεις ξεκινήσει με τις φωτογραφίες είναι πολύ ενδιαφέρον και όμορφο. Κάθε φορά σε διαβάζω με προσοχή και λίγο λίγο μαθαίνω κάτι για σενα.
    Καλό μήνα καλό καλοκαίρι και πάντα όμορφες ''αναζητήσεις''
    Σε φιλώ
    Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Σοφία για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που σου αρέσει η φωτογραφική πρόκληση!! Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι και σε εσένα!! Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  18. Καλημέρα!
    καταπληκτικές φωτό !! αλλά η πρώτη με το κεκάκι καταπληκτιή!!
    φιλιά πολλά καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Χρυσοθέμη!! Νοστιμότατο το κεκάκι!! Δοκίμασα κι εγώ! χιχι! Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  19. Τέλειες όλες!!!Ειδικά η τελευταία με το χιόνι είναι η αγαπημένη μου!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Σπυριδούλα!! Κι εμένα αυτή είναι η αγαπημένη μου! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  20. Taelia,ωραίες οι φωτογραφίες σου. Το ζαχαρωτό cupcake,δεν φαντάζομαι να πρόλαβε να φωτογραφηθεί για δεύτερη φορά! Προτιμώ όμως την φωτογραφία με την χιονισμένη λίμνη Πλαστήρα, μια και αγαπώ το χιόνι ιδιαίτερα.
    Καλό σου μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ειρήνη! Η αλήθεια είναι πως με το ζόρι φωτογραφήθηκε και την πρώτη φορά!! χαχα! Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  21. Σούπερ! μου άρεσε ιδιαίτερα που κρατάς τα χαρτάκια από το ημερολόγιο, το κάνω και εγώ με το 4 Ιανουαρίου...! Στην πραγματικότητα αγοράζω αυτό το ημερολογιάκι, για ένα μόνο χαρτάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βιβή βλέπω ένα κολληματάκι με τις ημερομηνίες, λίγο πολύ το έχουμε όλοι!! χαχαχαχα! Φιλιά!

      Διαγραφή
  22. ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΛΙΜΝΗ ΜΑΓΕΙΑ!!!Ο ΚΕΚΑΚΙ ΠΟΛΥ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ!!!! ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΞΙΩΘΗΚΑ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ.... ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Νάσια! Χαίρομαι που έχεις κάτι καλό να πεις για όλες τις φωτογραφίες! Δεν πειράζει για τα μπισκότα! Όταν υπάρξει κέφι κι όρεξη! χιχι! Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  23. Καλησπέρα , θα βρεις την ζωγραφιά σου στο ΝΟΥΜΕΡΟ 12 , εδώ
    http://delfinaki-sunset.blogspot.com/2012/06/blog-post_7309.html
    σκέφτηκα η ζωγραφιά μου να είναι ... μα τι άλλο φυσικά, από την Ταέλια, την βασίλισσα του χιονιού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Δελφινάκι!! Θα την δεις σε λίγο σε δημοσίευση! χιχι! Και πάλι ευχαριστώ! Φιλιά!

      Διαγραφή
  24. πωπω και το φάγατε μετά;; φαίνεται τέλειο!! και πολύ πολύ ζαχαρωτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι! Ναι! Το τσακίσαμε το ζαχαρωτό!! Σε δευτερόλεπτα δεν υπήρχε!!! χαχα!

      Διαγραφή
  25. Φοβερές, άντε και καλή επιτυχία!Το ζαχαρωτό είναι υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Βίκυ!! Ήταν πράγματι υπέροχο! χαχαχα! Καλό σου βράδυ!

      Διαγραφή
  26. Ο μήνας έκλεισε με υπέροχες φωτογραφίες!!! Δεν έχω λόγια! Τι να πω για το λαχταριστό ζαχαρωτό...αλλά και για την χιονισμένη λίμνη...Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάνα σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!! Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  27. para polu wraio to blog sou!
    einaii polu endiaferon,exw kai egw hobby tin fwtografia!
    http://xouxounitsa.blogspot.com
    xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Βίκυ!! Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, ούτε έχει θεματολογία αλλά προσπαθώ να έχω, τουλάχιστον, όμορφες δημοσιεύσεις! χιχι! Ξεκίνα κι εσύ την φωτογραφική πρόκληση τον επόμενο μήνα αφού σου αρέσει!! Θα χαρώ να δω και τις δικές σου φωτογραφίες!! Φιλάκια!

      Διαγραφή