Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Φωτογραφική πρόκληση *21-30 Ιουνίου!

    Το ξέρω πως δεν τελείωσε ο μήνας και πως έβγαλα νωρίτερα 2 φωτογραφίες αλλά αύριο το πρωί φεύγω για διακοπούλες και δεν θα κάθομαι στον δικό μου υπολογιστή! Για μια βδομάδα περίπου θα είμαι σε κάποιον άλλο και μετά, ούτε υπολογιστής, ούτε Ίντερνετ για.. δεν ξέρω πόσο καιρό!! χαχα! Και το κακό είναι πως δεν έχω φορητό υπολογιστή για να τον παίρνω μαζί μου, αλλά σταθερό!! Τουλάχιστον για μια εβδομάδα ακόμη θα σας παρακολουθώ και αν τα καταφέρω θα κάνω άλλη μια δημοσίευση τουλάχιστον!! Εύχομαι να μην με ξεχάσετε όσο θα λείπω, εγώ πάντως δεν θα σας ξεχάσω!!
    Αλλά ας σας δείξω τις τελευταίες μου φωτογραφίες για τον Ιούνη!!

    Η Chantelle ήθελε να σας δείξω που κοιμήθηκα - where you slept στις 21 Ιουνίου! Που αλλού; Στο κρεβατάκι μου αγκαλιά με τον Μπάμπη!! χιχι! Τον θυμάστε τον Μπάμπη έτσι;



    Και εδώ βλέπετε μια φωτογραφία τραβηγμένη από μια "από πάνω" γωνία - from a high angle. Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι αυτό το μικρούλι;;; Όσοι δεν έχουν φυτέψει πιθανόν να μην το βρουν οπότε το αποκαλύπτω... Μικρό καρπουζάκι είναι!! Που θα μεγαλώσει και θα γίνει ένα μεγάλο κατακόκκινο καρπούζι!! Το πρώτο που ξεπρόβαλε για φέτος στο δικό μας μποστάνι!!!

     Για τις 23 του μηνός, ο μέρα μας είχε ως θέμα την κίνηση - movement!! Το πόσο χάρηκα που βρήκα μια σαύρα που με άφησε να την φωτογραφίσω πριν εξαφανιστεί δεν φαντάζεστε!! χαχα! Κυνηγούσα ζουζούνια αλλά ήταν ντροπαλά! Αλλά η φωτογράφιση μιας σαύρας είναι πολύ καλύτερη των ζουζουνιών! Ειδικά από τη στιγμή που δεν φανερώνονται εύκολα!!

    Αν και πίστευα πως αυτή η ημέρα θα με δυσκόλευε πολύ μιας και συνήθως δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει στο κεφάλι μου - On your mind.. τελικά ήταν πολύ εύκολη!! Το μόνο που σκέφτομαι την τελευταία εβδομάδα είναι η επίσκεψη στον καλό μου και η συναυλία 1η Ιουλίου!!! Το εισιτήριο αγορασμένο από τα Χριστούγεννα περίπου!! Χαίρομαι!!!!!!

    Κι αυτό εδώ είναι ένα σκυλάκι!! Η σκύλα που έχει ο πατέρας μου γέννησε κουτάβια, τα οποία έχουν μεγαλώσει και αυτό είναι ένα από αυτά! Αν και αγρίμια όλα τους, αυτό με πλησίασε και είχε καθίσει και παρατηρούσε εμένα και τη μητέρα μου.. Εδώ κοιτάζει την μαμά μου.. Δεν είναι γλύκα - something cute;

    26 Ιουνίου, έπρεπε να σας δείξω το μέρος που ψωνίζω - where you shop! Λοιπόν, να το!! Το μανάβικό μου!!! Ο κήπος μας! Έχει ντομάτες, αγγούρια, μελιτζάνες, πιπεριές, καρότα, κρεμμύδια, σκόρδα κλπ. Μαγαζάκι της φύσης!! Και το σημαντικότερο, σχεδόν ανέξοδο! Και κάνεις και γυμναστική φροντίζοντάς το!! χαχα!

    Και μετά την κουζίνα, ακολουθεί το μπάνιο - bathroom!! Αυτή τη φορά δεν θέλησα να σας δείξω όλο το μπάνιο, αλλά μέρος αυτού! Αυτά είναι τα πλακάκια πάνω από την μπανιέρα! Πεταλουδίτσες σε απαλό ροζ και γκρι!! Πόσο μου αρέσουν!!

    Σήμερα 28 Ιουνίου, το θέμα μας είχε τι βρίσκεται σε ράφι - on the shelf. Αυτό είναι το ράφι μου με τις κρέμες, τα αφρόλουτρα και τα λοιπά καλλωπιστικά σώματός μου πλην το καθρεφτάκι! Αυτό βρίσκεται εκεί γιατί δεν χωράει στο κάτω ράφι που του ταιριάζει περισσότερο! χαχα!

    Το καρπουζάκι δεν το βρήκατε.. αυτό είμαι σίγουρη έχετε καταλάβει τι είναι, σωστά;; Για όσους ακόμη προσπαθούν, είναι κάτι πολύ πολύ απαλό - Soft. Ναι! Είναι ο Μπάμπης!! Ο απαλός κροκοδειλάκος μου!!!!

    Τελευταία φωτογραφία.. Η φωτογραφία ενός φίλου - friend. Να σας γνωρίσω τον Φούσκα! Το όνομά του το πήρε μικρός από το πόσο φουσκωμένη ήταν η κοιλίτσα του! Τώρα είναι ένα φυσιολογικό σκυλάκι, περίπου 7-8 χρόνων!! Το είχε βρει η αδερφή μου στην άκρη του δρόμου και μας τον έφερε σπίτι. Ένα πεινασμένο, βρώμικο κουταβάκι!! Δεν νομίζω να μπορούσα να κλείσω την πρόκληση με πιο ταιριαστή φωτογραφία!! χαχα!


    Αυτή ήταν κι η πρόκλησή μου για τον Ιούνιο!! Η Chantelle δεν έχει δημοσιεύσει τη λίστα του Ιουλίου ακόμη, και να σας πω την αλήθεια δεν νομίζω να συνεχίσω την φωτογραφική πρόκληση! Θα ξεκινήσω άλλη πρόκληση! Αυτή της Marian από το 365 Days of Bliss!! 9 εβδομάδες... θα σας δείχνω το καλύτερο στιγμιότυπο της εβδομάδας μου!! Μπορούμε να δείξουμε μόνο μία φωτογραφία, ή ολόκληρο ρεπορτάζ και δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες μας μια φορά την εβδομάδα.. Βέβαια αυτό το μια φορά ην εβδομάδα κάπως μου φαίνεται μιας και δεν νομίζω πως θα έχω πρόσβαση σε υπολογιστή για κάποιες εβδομάδες.. Δεν πειράζει να βάλω τις καλύτερες στιγμές μου μαζεμένες, έτσι;;; χαχαχα!
   

90 σχόλια:

  1. Ο Φούσκας κούκλος και τα μάτια του πανέμορφα! Επίσης πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους ανθρώπους που βρίσκουν χαριτωμένες και τις σαύρες, στο δικό μου χωριό έχουμε κάτι μεγάλες σαν ιγκουάνα περίπου!
    Το παιχνίδι με την καλύτερη φωτογραφία της βδομάδας μου φαίνεται και μένα καλύτερο, για τον Ιούλιο τουλάχιστον θα παίξω κι εγώ!
    Καλή συνέχεια Taelia! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι κούκλος!! Κι εμένα μου αρέσουν οι σαύρες αλλά είναι αεικίνητες οι άτιμες! Ακόμη αναρωτιέμαι πως κατάφερα και την έβγαλα!! Θα περιμένω τις φωτογραφίες σου!! Φιλιά!!

      Διαγραφή
  2. πολυ ομορφες οι φωτος σου... να περασεις καλα στις διακοπες σου και στην συναυλια... θα μας λειψεις... αντε με το καλο να γυρισεις..

    εδω θα ειμαστε...

    δελφινοφιλουθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά να περάσεις, θα σε περιμένουμε!! η φώτο από που ψωνίζεις πολύ μου άρεσε, χαχα ζήλεψα τα λαχανικά σου!!φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλές διακοπέεεεεεςςς!
    Να περάσεις πολύ πολύ όμορφα!
    Σε περιμένουμε ανανεωμένη και μαυρισμένη!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ πρωτότυπος και πιο καλός από οποιοδήποτε μαγαζί ο κήπος!!
    Πολύ μου άρεσε η ιδέα και η φωτογραφία..
    Η σαύρα......νομίζω πως κοιτάει εμένα!!
    Ο Φούσκας είναι μια γλύκα!
    Για τη συναυλία τι να πω!!
    Τα λέει όλα το ότι αγόρασες το εισητήριο εδώ και μήνες και τη σκέφτεσαι συνέχεια..
    Το καρπουζάκι δεν το βρήκα...και μου αρέσουν πολύ οι πεταλουδίτσες...
    Καλές διακοπές σου εύχομαι...φυσικά δε θα σε ξεχάσουμε....θα περιμένω να δω τις καλύτερες στιγμές των διακοπών σου...φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία χαίρομαι που είχες κάτι καλό να πεις σε κάθε φωτογραφία!! Αυτό σημαίνει πως σου αρέσανε, σωστά;; Οι φωτογραφίες έρχονται σιγά σιγά!! χαχα! Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  6. Αχ τι γλυκούλι το καρπουζάκι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλές διακοπούλες!!Να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται!!
    Τι γλυκούλης ο Μπάμπης, καλά για τον Φούσκα δεν το συζητώ μόνο που σε κοιτάει λιώνεις φαντάζομαι!!
    Έχουμε και ένα κοινό στη μουσική, μ'αρέσει πολύ και αυτό το είδος και τρελαίνομαι για συναυλίες ξένων συγκροτημάτων..!θα είναι απίθανα την Κυριακή!Βγάλε καμιά φωτογραφία να μας δείξεις!
    Το μανάβικό σας είναι το ιδανικό και το καρπουζάκι δεν θα το βρισκα με τίποτα!!(παιδί της πόλης,τι περίμενες..??)
    Καλό ταξίδι και πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα!! Ήταν δύσκολο το κουίζ με το καρπουζάκι, όσο να πεις!! χιχι!
      Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  8. Εννοείται πως δε θα σε ξεχάσουμε Χριστίνα μου!!!!! Εύχομαι να περάσεις Τ Ε Λ Ε Ι Α στις διακοπές σου και να ξεκουραστείς!
    Ο Μπάμπης είναι αξέχαστος! Ξεχνιέται τέτοια φάτσα?? Το καρπουζάκι στην αρχή το πέρασα για κολοκυθάκι αλλά στην ουσία και τα καρπούζια σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκουν? χι χι.. Τη σαύρα απορώ πώς την πέτυχες, έτοιμη να το σκάσει! Οι διακοπές και η συναυλία είμαι σίγουρη πως ήταν κάθε μέρα στο μυαλό σου μέχρι να έρθει η αυριανή μέρα και δικαίως!! :) Το κουταβάκι είναι τόσο μα τόσο γλυκούλι!!! Ο κήπος σας είναι το καλύτερο μαγαζί, θα συμφωνήσω!! Οι πεταλουδίτσες πολύ γλύκα, τα καλλυντικά πολύ πράμα!! χι χι.. Και έκλεισες όμορφα την πρόκληση με το Μπάμπη και το Φούσκα!! Φιλάκια πολλά πολλά, να προσέχεις και να περάσεις όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Εύη μου!!! Με το καρπουζάκι πας να με τουμπάρεις με πλάγιους τρόπους έτσι;; χαχα! Ναι, νομίζω στην ίδια κατηγορία με τα κολοκυθάκια είναι!! Χαίρομαι που σχολιάζεις την κάθε φωτογραφία ξεχωριστά!! Χαίρομαι που σου αρέσουν οι φωτογραφίες μου!!
      Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  9. 'Ολες οι φωτογραφίες είναι πολύ όμορφες αλλά η μουσουδα του Φούσκα, ομολογώ πως μου έχει κλέψει την καρδιά!! Καλό ξημέρωμα και ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Taelia88!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά να περάσεις τις ημέρες των διακοπών σου, όπου και να πας. Λίγη ...αποτοξίνωση χρειάζεται.
    Πολύ όμορφες και αυτές οι φωτογραφίες.
    Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, Σωσώ!! Καλό βράδυ και σε εσένα!

      Διαγραφή
  11. Να περάσεις τέλεια στις διακοπές και στη συναυλία!
    Η φωτογραφία με τη σαύρα με κατατρόμαξε.
    Καλοφάγατα τα καρπούζια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Δήμητρα!! Μα δεν είναι και τόοοοσο τρομακτική φωτογραφία!! χιχι!!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  12. ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου! Πολλές για να σε χορτάσουμε τώρα που φεύγεις. Να περάσεις καλά και να μη μας ξεχάσεις κι εσύ! Να μας έρθεις πίσω μαυρισμένη και ανανεωμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Φανή!! Πράγματι! Πολλές για να σας κρατούσαν απασχολημένες όσο έλειπα! χιχι! Φιλιά!!

      Διαγραφή
  14. Μάλλον το έχεις ξανακάνει εσύ αλλά να.. σου έχω ένα παιχνιδάκι αν θέλεις να περάσεις απο το Captain...
    Ερωτεύτηκα τον Φούσκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Έρη!! Δεν το έχω ξανακάνει!! Θα ακολουθήσει σύντομα δημοσίευση!!
      Μουτράκι τρελό ο άτιμος!!

      Διαγραφή
  15. Χαίρομαι που θα φύγει διακοπούλες, ζηλευώ που θα πας στους black sabbath και ειλικρινά θα μου λείψεις πολύ Χριστινάκι!
    Να περάσεις όμορφα να ανανεωθείς και να μας ερθεις με περισσότερες ιδέες και εικόνες!
    Φιλιά στον φούσκα, στο κουτάβι και στον Μπάμπη!

    ΥΓ Και πάλι έγραψες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ τόσο πολύ Σοφία για τα καλά σου λόγια και τις ευχές σου!!
      Φιλάκια πολλά πολλά!!

      Διαγραφή
  16. να σαι καλα κοριτσι..ομορφο και χαρουμενο Καλοκαιρι..να περασεις καλα..τελοιες οι φωτο..καλη επιστροφη..φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία!! Χαίρομαι που σου αρέσανε οι φωτογραφίες μου! Φιλιά!!

      Διαγραφή
  17. Όλες οι φωτός είναι φανταστικές. Αυτή με τη σαύρα όμως πως την πέτυχες; Να περάσεις καλά στις διακοπές σου και να ευχαριστηθείς τη συναυλία.Καλή επιστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειλικρινά δεν ξέρω Δάφνη!! Τύχη απίστευτη!! χαχα! Σε ευχαριστώ πολύ!! Φιλιά!

      Διαγραφή
  18. Όταν επιστρέψεις έλα να παραλάβεις το βραβείο σου από το μπλοκ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εμένα μου άρεσε η 5η φωτό , με το σκυλάκι!!!΄Ολες είναι υπέροχες αλλά αυτή ξεχωρίζει!!!Καλό καλοκαίρι, φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει Φανή!! Μακάρι να μην ήταν κι αυτό το κλαράκι μπροστά στη φατσούλα του! Τότε θα ήταν πραγματικά τέλεια!! Φιλάκια πολλά! Καλό καλοκαίρι και σε εσένα!!

      Διαγραφή
  20. Θάλεια μου,πρώτα να ευχηθώ να περάσεις τέλεια,και ας μην έχεις PC...οι φωτογραφίες σου είναι μία και μία!!!!Αλλά το σκυλάκι είναι όλα τα΄λεφτά-)))
    φιλιά πολλά και να γυρίσεις ανανεωμένη-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Χρυσούλα!! Πιο από τα δύο σκυλάκια;; χιχι!! Φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  21. Να περασεις καλα καλή ξεκουραση!!!!Οι φωτογραφιες σου ειναι πολυ ομορφες αυτη με το σκυλακι τελεια!!!!Καλη επιστροφη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Κατρίνα!! Χαίρομαι που σου αρέσουν! Φιλιά!!

      Διαγραφή
  22. Να περάσεις καλά όπου και να'σαι! Να ξεκουραστείς, να γεμίσεις τις "μπαταρίες " σου! Οι φωτογραφίες σου είναι πολύ όμορφες! Καλό καλοκαίρι !
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Πέπη!! Καλό καλοκαίρι και σε εσένα!! Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  23. Άχ...τέλειααα...πολύ μου αρέσουν αυτές οι φωτογραφικές προκλήσεις που παίρνετε μέρος !!! Καλά....το μικρό σκυλάκι και ο Φούσκας είναι τόσο χαριτωμένα πλάσματα και είναι απο τη φύση τους οι καλύτεροι φίλοι αρκεί να είμαστε κι εμείς οι καλύτεροί τους φίλοι φυσικά !!! Η φωτογραφία με την σάυρα είναι...τέλειααααααα !!!!
    Όμορφα είναι τα σαυράκια και τα σαμιαμίδια...πώς τα κατάφερες και το πρόλαβες...τέλεια φώτο σου λέω...επαγγελματική !!! Το καρπουζάκι σου είναι γλύκα...άντε με το καλό να μεγαλώσει και να το γευτείς....και το μποστανάκι σου τέλειοοο !!! Σκέφτομαι τώρα που θα μετακομίσουμε και θα έχουμε ταράτσα να ασχοληθώ κι εγώ να φτιάξω μποστανάκια και να φυτέψω πολλά και διάφορα !!! Ανυπομονώ...πρέπει όμως να τα μελετήσω πρώτα γιατί είμαι άσχετη !!!
    Καλά να περάσεις στη συναυλία...τώρα φαντάζομαι πώς θα είσαι εκεί και θα πορώνεσαι..χάχά.....και μέχρι να τα ξαναπούμε καλά να περνάς και υπέροχες καλοκαιρινές διακοπές σου εύχομαι γλυκούλα !!!! Σιγά μην σε ξεχάσουμε βρέ..!!
    Φιλάκια πολλάαααα :ο))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μυρσίνη μου!! Πάντα μπορείς να πάρεις κι εσύ μέρος σ' αυτές τις προκλήσεις!! Πράγματι τα ζωάκια είναι οι καλύτεροί μας φίλοι αν τους το επιτρέψουμε!!
      Εκπλήσσομαι κι εγώ πως τα κατάφερα και την έβγαλα την φωτογραφία! Είχα βγει έξω για να τραβήξω κάτι που κινείται, οπότε είχα την φωτογραφική στο χέρι και πέτυχα διάνα!! χιχι!
      Καλά θα κάνεις να ασχοληθείς! Δεν είναι δύσκολο, δεν θέλει πολλά πράγματα και είναι τόσο υπέροχο να τρως κάτι που ξέρεις πως εσύ το φύτεψες και το φρόντισες!!
      Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!
      Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  24. Μ' αυτά και με εκείνα που τρέχω να προλάβω τον τελευταίο καιρό, άργησα να περάσω και δεν σε πρόλαβα. Όμως, έστω και καθυστερημένα, σου εύχομαι καλές διακοπές, να περάσεις όμορφα και μην ανησυχείς, κανείς δεν σε ξεχνάει!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τέλειο το μαγαζάκι σου και τα πλακάκια στο μπάνιο πολύ όμορφα !!!!!! Καλό μήν ακαι καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να περνάς καλά, όμορφες φωτογραφίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Υπέροχες οι φωτογραφίες σου!!!
    Ειδικά με τα ζωάκια έχουμε ένα τρελό κόλλημα!!!
    Καλά να περνάς κ' να χαμογελάς!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Απίθανες φατσούλες, δεν είναι??
      Φιλάκια και σε εσάς!!

      Διαγραφή
  28. Ελπίζω να περνάς καλά! 'Οταν γυρίσεις, έχεις βραβείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ❤✿•.¸•.¸¸

    ♡ Boa semana!
    Beijinhos.
    Brasil
    ✿•.¸¸✿⊱╮

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλώς σε βρήκα Χριστίνα!!!! Όλες οι φωτογραφίες είναι πολύ όμορφες όπως και όλο το σπιτάκι σου!!!!! Τέλειος ο μπάμπης!!! Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ καλώς σε βρήκα Έλενα!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!! Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  31. Αδυνατώ να επιλέξω μεταξύ Μπάμπη και Φούσκα!!! (Ουφ!..διλήμματα με τέτοια ζέστη!). Φατσούλες απίστευτες και οι δύο, σου λέω!! Όμορφες όλες οι φώτο σου! Όποτε με το καλό επιστρέψεις, πέρνα μια βόλτα από το bloggάκι μου...σου έχω εκπληξούλα!!! http://onirokosmos-art.blogspot.gr/2012/07/blog-post_13.html
    Καλά μπάνια και να περάσεις ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Πράγματι είναι δύσκολο δίλημμα!! Υπέροχη η εκπληξούλα σου!! Σ' ευχαριστώ πολύ!!!
      Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  32. Ο κήπος σου είναι πολύ ζηλευτός. Μπράβο!
    Όσο για τη σαύρα... απορώ πότε πρόλαβες και τη φωτογράφισες. Έχει γίνει προέκλταση του χεριού μας αυτόν τον καιρό η φωτογραφική :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Μάριαν!! Κι εγώ απορώ για την σαύρα! χιχι!! Προέκταση του χεριού δεν λες τίποτα!! Φιλιά!!

      Διαγραφή
  33. Μμμμ ωραίο καρπούζια κι!!!black sabbath!!!!α πα πα πα!!!!υπαρχουν ακόμα???και θα πας!μπραβο κορίτσι!!
    Καλή διασκέδαση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και υπάρχουν!! Τελικά όμως δεν ήταν όλο το σχήμα!! Κρίμα..
      Καλό βράδυ Μαριάνθη!!!
      Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  34. Ελπίζω να περνάς καλά. Όταν γυρίσεις σε έχω προσκαλέσει σε μια φωτογραφική πρόκληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Δήμητρα!! Την είδα!! Έρχεται σε λίγες ημέρες!!
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  35. Τι κάνεις κοριτσάκι?Ελπίζω να είσαι καλά και να περνάς πολύ όμορφα το καλοκαίρι σου!!Πολλά φιλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Λαμπρινή!!
      Το ίδιο εύχομαι κι εγώ!! Καλό καλοκαίρι να έχεις!!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  36. Ξέρω πως λείπεις κι ελπίζω να τα περνάς τέλεια, αλλά όταν επιστρέψεις με το καλό έλα να πάρεις δυο βραβειάκια...
    http://mytripssonblog.blogspot.gr/2012/07/blog-post_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία σε ευχαριστώ πολύ για τα βραβεία σου!! Εννοείται πως τα δέχομαι!!! Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  37. ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ!!!!ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. καλα να περνας δημιουργικα και ηρεμα και να μας φερεις νεες φωτο απο οπου και να εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πολύ καλό μήνα εύχομαι!! με υγεία και μπόλικες φωτογραφίες!! φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. καλο μηνα να εισαι καλα εκει που διακοπαρεις και να βαλεις φωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλές διακοπές, να περάσεις υπέροχα!!φυσικά δεν θα σε ξεχάσουμε, θα σε περιμένουμε να επιστρέψεις με πολλές φωτογραφίες!!!φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Φανή!! Χαίρομαι που δεν με ξεχάσατε!! χιχι!
      Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  42. Και σ'είχα πεθυμήσει! Ελπίζω να περνάς καλά! Ο Φούσκας και η γλυκιά κουταβόφατσα μου κλέψαν την καρδιά! Και η σαύρα μη σου πω (αγαπώ ότι κινείται..) Πολλά φιλάκια και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ σας επιθύμησα πολύ Marie!! Είναι φατσούλες πράγματι!!
      Φιλάκια πολλά και καλό μήνα και σε εσένα!!!

      Διαγραφή
  43. Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Και το δικό σου δεν πάει πίσω!!
      Κι εγώ καλώς σε βρήκα!

      Διαγραφή
  44. ¸.•°`♥✿⊱╮
    Boa semana!
    Boanoite!!!
    Beijinhos
    •.¸¸✿⊱╮¸¸.•

    ΑπάντησηΔιαγραφή