Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Μηνιαία φωτογραφική πρόκληση * 22-26 Μαΐου!

    Με την σημερινή μου δημοσίευση (πάλι) συμμετέχω εκτός από την φωτογραφική πρόκληση, και στον ροζ διαγωνισμό που κάνει ένα περιπλανώμενο ελαφάκι, η Βιβή!!!

     Για την τρίτη 22 Μαΐου το ημερολόγιο της Chantelle έδειχνε pink-ροζ! Αυτά τα σκουλαρικάκια τα έχω φτιάξει εγώ! Με πλαστικές και ξύλινες χάντρες και κορδέλα καρό σε ροζ-άσπρο! Μου θυμίζουν ζαχαρωτό! Βιβή ελπίζω να σου αρέσουν!! Είναι η συμμετοχή μου στον ροζ διαγωνισμό σου!



    Τετάρτη 23 Μαΐου: technology-τεχνολογία. Σκεφτόμουν να βάλω την εξέλιξη των κινητών μιας και έχουμε μια σακούλα με όλα τα παλιά κινητά μας -ή τουλάχιστον είχαμε.. -. Από τα πρώτα κινητά που ήταν παρόμοια με τα σημερινά ασύρματα σταθερά, μέχρι και το κινητό με πληκτρολόγιο υπολογιστή που έχει η αδερφή μου. Η σακούλα δεν βρέθηκε.. λογικά φύγανε για απόσυρση χωρίς να το καταλάβω.. Οπότε στη φωτογραφία έχω τέσσερα κινητά και ένα laptop το οποίο όπως βλέπετε είναι σε αρκετά κακή κατάσταση! χαχα!



    Πέμπτη 24 Μαΐου και η λίστα μας δείχνει: something new - κάτι καινούριο. Αυτό είναι το καινούριο μου φουστάνι!! Το χρώμα του είναι μπλε-ρουά, το μπλε που κυκλοφορεί τώρα τελευταία στην μόδα, αλλά στην φωτογραφία φαίνεται πιο ανοιχτόχρωμο! Το αγάπησα από την πρώτη στιγμή που το είδα, κι όποιο άλλο φόρεμα έβλεπα το σύγκρινα μαζί του και κέρδιζε αυτό! Είναι αρκετά απλό, κάτι που στα μάτια μου το "ανεβάζει" ακόμη παραπάνω!! Περιμένει να φορεθεί πρώτη Ιουνίου!

    Παρασκευή 25 Μαΐου! Unusual- ασυνήθιστο! Δεν χρειάστηκε ψάξιμο! Σας παρουσιάζω το αριστερό μου χέρι!! Μη φρικάρετε, δεν είναι κόκκαλο αυτό που προεξέχει!! Λέγεται γάγγλιο και είναι καλοήθης κύστη που περιμένει κάποια στιγμή να αφαιρεθεί χειρουργικά! Έχω και στο δεξί μου χέρι, αλλά δεν έχει πολύ καιρό που βγήκε και είναι μικρή σε μέγεθος! Είναι ασυνήθιστο δεν μπορείτε να πείτε!!

    Τέλος, η σημερινή μέρα 26 Μαΐου έχει ως θέμα : 12 o'clock: 12 η ώρα. Είχαμε περιθώριο να διαλέξουμε ανάμεσα στις 12 το μεσημέρι και τις 12 τα μεσάνυχτα! Εγώ σας έβγαλα φωτογραφία τι ετοιμαζόμουν να κάνω στις 12 το μεσημέρι! (Γιατί αυτό που κατάλαβα από την πρόκληση είναι να βγάλουμε τι ετοιμαζόμαστε να κάνουμε εκείνη την ώρα...). Όπως και να έχει, εγώ αυτό που ετοιμαζόμουν να κάνω ήταν να καθαρίσω τον νεροχύτη από τα άπλυτα ποτήρια που είχαν μαζευτεί!! Καθημερινότητα δηλαδή...


Αυτά για σήμερα!! Προτελευταία δημοσίευση αυτή! Η τελευταία θα είναι τέλος του μήνα!! Άλλες πέντε φωτογραφίες δηλαδή!!

56 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Taelia ΜΟΥ!!!!ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΥΛΙΑ!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!ΤΟ ΦΟΥΣΤΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ !!ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!
    ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ !!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια, fotolabida!! Καλό βράδυ να έχεις, φιλιά!!!

      Διαγραφή
  2. γεια σου Ταέλια..λάτρεψα πολύ τα ροζ σκουλαρίκια .. είναι πολύ όμορφα..και το μπλε φόρεμα το λάτρεψα επίσης..
    καλή επιτυχια στον διαγωνισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ!!! Καλό βράδυ!! Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα!Πολύ όμορφα τα σκουλαρίκια σου και όλες οι φωτογραφίες σου!Καλοφόρετο το καινούριο σου φόρεμα!Γάγγλιο έχω κι εγώ εδω και αρκετά χρόνια στο δεξί μου καρπό.Και πάλι να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στο διαγωνισμό και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ, Σπυριδούλα!! Μου είπανε αν θέλω να το αφαιρέσω για αισθητικούς λόγους, γιατί το αριστερό δεν πονάει (σε αντίθεση με το δεξί). Είναι αρκετά μεγάλο και φαίνεται πολύ άσχημο :( Εσύ σκέφτεσαι να το βγάλεις;; Φιλιά!

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα!Δεν σκέφτομαι να κάνω επέμβαση γιατί παρόλο που και το δικό μου φαίνεται σαν αυτό της φωτογραφίας σου οι γιατροί μου είπαν οτι αν το αφαιρέσω και μετά ξανασηκώσω βάρος το γάγγλιο θα ξαναβγεί!Ένας ορθοπεδικός μου είχε πει να βάλω ενα νόμισμα πάνω και να το δέσω έτσι ώστε να είναι σταθερό και με αυτό σιγά σιγά θα αποροφηθεί το γάγγλιο και θα εξαφανιστεί.Δεν μπόρεσα να το κάνω όμως γιατί εχω αλλεργία στα μεταλλικά αντικείμενα και μου δημιούργησε εξάνθημα.Για όσες μέρες το δοκίμασα,το γάγγλιο είχε αρχίσει να μικραίνει μα δεν μπορώ να σου πω σίγουρα το αποτέλεσμα που θα είχε αν το άφηνα καιρό.Φιλάκια!

      Διαγραφή
    3. Ξέχασα να σου πω οτι μου πρότειναν και την παρακέντηση μα και πάλι μου είπαν οτι μετά μπορεί να ξαναβγεί.Τέλος οφείλω να διευκρινήσω πως δεν εχω ιδέα απο ιατρικά θέματα και οσα σου γράφω ισχύουν για την δική μου περίπτωση.Φυσικά μόνο ενας γιατρός μπορεί να σου πει τι να κάνεις!Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
    4. Μου το είπανε κι εμένα αυτό με το νόμισμα, το δοκίμασα αλλά όχι απλά δεν δούλεψε αλλά εκεί που δεν πονούσε καθόλου το χέρι μου, έπαιρνα παυσίπονα για τον πόνο.. Το έλυσα και δεν είχε υποχωρήσει καθόλου! Κι εμένα μου είπαν πως υπάρχει πιθανότητα να ξαναβγεί (όχι από το βάρος, λόγω της φύσης του γάγγλιου) είτε στο ίδιο σημείο, είτε σε διαφορετικό, αλλά είναι απίστευτα αντιαισθητικό, δεν είναι;; Γι' αυτό σκέφτομαι να το βγάλω!

      Διαγραφή
  4. Taelia είναι πολύ όμορφα και τα σκουλαρίκια και το φόρεμα. Καλοφόρετα!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ελένη! Καλό σ/κο και σε εσένα!!

      Διαγραφή
  5. κοριτσι πολυ ομορφα..μου αρεσει το χρωμα..καλη επιτυχια..καλο σ.β..σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία! Κι εμένα μου άρεσε πολύ το χρώμα!! Καλό σ/κο! Φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Πολύ όμορφο το φόρεμα σου, με γεια!
    Και εμένα μου αρέσουν τα απλά και ρομαντικά φορέματα..
    Και τα σκουλαρίκια επίσης πολύ ωραία! Καλή επιτυχία στον διαγωνισμό εύχομαι!
    Καλή Κυριακή να έχεις !
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Καρπαθάκι!! Όσο πιο απλό τόσο, καλύτερο, σωστά; Καλή Κυριακή και σε εσένα! Φιλιά!!

      Διαγραφή
  7. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!!!!!!
    ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ....ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραία σκουλαρίκια!!!
    Καλή επιτυχία με το διαγωνισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα! Τα σκουλαρίκια που έφτιαξες είναι τέλεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα και σε εσένα! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!

      Διαγραφή
  10. Πολύ ωραία τα σκουλαρίκια που έφτιαξες,μπράβο!! Και το φόρεμα τέλειο, είναι πολύ αγαπημένο μου χρώμα το μπλε στα ρούχα,και οι αποχρώσεις του! Όσον αφορά το χέρι σου μην ανησυχείς,δεν είναι κάτι..μερικές φορές μπορεί και να υποχωρήσει..Το είχε η μητέρα μου,της βγήκε μετά από έντονη στεναχώρια πριν από χρόνια και μετά της έφυγε από μόνο του.Αλλά και επέμβαση να κάνεις μην ανησυχείς! Φιλιά καλό βράδυ από τη βροχερή Αθήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Το ξέρω πως δεν χρειάζεται να ανησυχώ με το χέρι μου, αλλά το έχω 3 χρόνια τώρα, δεν λέει να μου φύγει, αυξάνεται το μέγεθος συνεχώς και πριν από ένα μήνα έβγαλα και στο άλλο χέρι!! Να φύγει! Να πάει αλλού!!! χαχαχα! Φιλιά!!

      Διαγραφή
  11. Ααα, πολύ όμορφα τα έφτιαξες! Κουκλίστικα είναι!! όσο για το φόρεμα δεν έχω λόγια!! Είναι πολύ όμορφο με τέλειο χρώμα!! Μεγιά!!! Το πρώτο το NOKIA το είχα κι εγώ κάποτε, χι χι! Το γάγγλιο δεν το έχω ξανακούσει, φαντάζομαι θα κάνουν παρακέντηση για να αφαιρέσουν το υγρό.. Λίγα ποτηράκια, μια χαρά είναι, χι χι! Καλό βράδυ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Εύη!! Ναι, λίγα ποτηράκια καλά είναι.. ο νεροχύτης είναι διπλός, όμως, και είχε ποτηράκια και από την άλλη μέρα που δεν φαίνονται στην φωτογραφία! χαχα! Καλή Κυριακή να έχεις, Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  12. Απαντήσεις
    1. Καλώς σε βρήκα, Κωνσταντίνα! Σε ευχαριστώ πολύ! Καλή σου ημέρα!

      Διαγραφή
  13. κοιτα να σκεφτεις να κανεις ανακυκλωση κινητων ή να ανοιξεις τον γερμανο χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες;;; Έχω από μόνη μου πράγμα και κακό για ανακύκλωση!! χαχα! Φιλιά!

      Διαγραφή
  14. πολύ ωραία τα σκουλαρίκια!εσυ τα φτιάχνεις?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, εγώ τα έφτιαξα!! Χαίρομαι που σου αρέσουν! Έφτιαξα και σε μπλε, αλλά τα ροζ μου αρέσουν περισσότερο! Μου θυμίζουν ζαχαρωτό!! (Είδες, δεν έχω ψεύτικα νύχια! Ούτε κι εμένα μου αρέσουν! χαχα) Καλή ημέρα να έχεις!!

      Διαγραφή
  15. Τέλεια τα σκουλαρίκια!!!Μπράβο!!!Καλοφόρετο το πολύ όμορφο φορεματάκι σου!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!! Καλή εβδομάδα να έχεις, φιλιά!!

      Διαγραφή
  16. Τα σκουλαρικάκια είναι πανέμορφα!!! Το φόρεμα καταπληκτικό!!! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  17. Γειά σου Χριστίνα!!! Για το φόρεμα δεν έχω λόγια φανταστικό το σχέδιο ωραίο και απλό και το χρώμα είναι από τα πιο in για το καλοκαίρι. Το θέμα υγείας σχετικά με το χέρι εύχομαι περαστικά και να μην το αμελήσεις. Τα σκουλαρίκια αρκετά όμορφα με ωραίο γούστο, σου εύχομαι καλή επιτυχία στο ροζ διαγωνισμό!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ, Έλενα! Κι εγώ δεν νομίζω να μπορούσα να βρω άλλο φόρεμα που να μου αρέσει τόσο, όσο αυτό! Θα προσπαθήσω να μην το αμελήσω άλλο! Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  18. Πολύ μου αρέσουν τα σκουλαρίκια σου! Χαίρομαι που βρήκα κάποιον που έχει αγάπη σε τέτοιες κατασκευές όπως κι εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ, Δήμητρα! Έχω φτιάξει μερικά ζευγάρια!! Θα τα αναρτώ να τα βλέπετε όταν ταιριάζουν με κάποιον διαγωνισμό ή κάτι τέτοιο! χιχι! Φιλιά!

      Διαγραφή
  19. Τα σκουλαρίκια μοιάζουν σαν να τους έχεις βάλει καραμελίτσες! :) Πολύ γλυκά! :) Πέρνα κι από το blog μου έχεις βραβείο! :)
    http://tonesesermou.blogspot.com/2012/05/harvey-prince.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λίγο ακόμα και θα την έχανα αυτήν την φωτογράφιση!!!
    Το φουστάνι φοβερό!! Με γεια και με χαρτά!!!
    Τα σκουλαρίκια, κουφετάκια!
    Με το γάγγλιο ούδόλως φρίκαρα, είχα συνηθίσει την αδελφή μου για καιρό να την βλέπω έτσι, μέχρι που το αφαίρεσε.
    Φρίκαρα όμως με την ... τεχνολογία χα χα χαα!
    Οχι με το λαπτοπ, το δικό μνου είναι σε χειρότερη κατάσταση, πότε θα βγάλει χέρια να με μουντζώσει δεν ξέρω:P
    Με τα 4 κινητά.
    Πες μου πως δεν τα χρησιμοποιείς όλα εσύ??
    Ενα έχω και δεν το αντέχω χα χα χαα!
    Φιλάκια, καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, Έλενα!! Στην αδερφή σου το γάγγλιο επανεμφανίστηκε;; Δεν ξέρω ακόμη κανέναν που να το έχει αφαιρέσει! Το δεύτερο αριστερά είναι το δικό μου! Το ανοιχτόχρωμο (ροζ) είναι της αδερφής μου, και το μεσαίο σ' αυτα τα δύο, της μητέρας μου!! Το άλλο, είναι το μόνο που διασώθηκε από τη σακούλα με τα παλιά και χαλασμένα! χαχα! Καλό σου βράδυ, φιλάκια!!

      Διαγραφή
  21. Πολύ όμορφα τα σκουλαρίκια,καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!Ωραίες οι φωτογραφίες,τέλειο το φόρεμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πάρα πολύ όμορφα και πολύ χαριτωμένα τα σκουλαρίκια σου!!μου αρέσουν πολύ!!πρωτότυπα!!καλή εβδομάδα!!πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ, maya!! Καλή εβδομάδα και σε εσένα!! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  23. Καλησπέρα


    ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ. Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ
    http://www.delfinaki-sunset.blogspot.com/2012/05/blog-post_4220.html
    Νικήτριες και οι 3 συμμετέχουσες (despina, Taelia και Helene).
    Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή. Πέρασε όποτε μπορέσεις να παραλάβεις το δωράκι σου. Με αγάπη από μένα για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ!! Μου άρεσε πολύ η σπαζοκεφαλιά σου! Θα χαρώ να πάρω μέρος και σε άλλες!! Τρέχω να το παραλάβω!! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  24. Καταρχήν σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή. Επιτέλους βρήκα και άλλον που έχει γάγγλιο! Και εγώ έχω στο δεξί μου χέρι και εμένα το ίδιο μου είπαν ότι θα ξαναβγεί και να το βγάλω, αυτό με το νόμισμα δεν το έχω ξανακούσει, μια φορά που έκανα βουτιά στη θάλασσα από πολύ ψηλα και προσγειώθηκα με το χέρι, εξαφανίστηκε για αρκετό καιρό και όταν ξαναβγήκε έπεσα με το snowboard και ξαναπροσγειώθηκα στο χέρι μου και ξαναεξαφανίστηκε. Καιρό έχω να φάω καμιά βουτιά γιατί το βλέπω ξαναεμφανίζεται, χαχα. Αλλα δε σου συστήνω κανέναν από τους παραπάνω τρόπους! Μη μου πεις ότι μένεις στην Ξάνθη, γιατί εκεί βρήκα ένα ζαχαροπλαστείο που κάνει τέλειο παγωτό lila pause! (σσσσ μυστικό και τις κάλτσες εκεί τις βρήκα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ανορθόδοξες οι μέθοδοι εξαφάνισης του γάγγλιού σου!!! χαχα! Δεν νομίζω να τις δοκιμάσω!! Δεν μένω Ξάνθη, μένω Καρδίτσα, οπότε δεν μπορώ να βρω τις καλτσούλες.. Απέτυχα δηλαδή στο να σε κάνω να ζηλέψεις με το παγωτό!! χαχα! Καλή εβδομάδα να έχεις!!

      Διαγραφή
  25. Πωπω...κι εγω που νομιζα οτι σου εγραψα τελικα σχολιο και μπαινω και δεν βλεπω τπτ!!!
    Κατι μου πατησαν οι μικρες την ωρα που διαβαζα την αναρτηση σου χτες και με πεταξε εξω. Τελικα δεν σου εγραψα... :ο(
    Βρε τι ομορφες φωτο....!!!!
    Καλα,ε? το φορεμα σου...ολα τα λεφτα! Εκτυφλωτικο μλε!!!
    Και τα σκουλαρικακια σου ειναι πολυ ζαχαρενια! κι εμενα τις καραμελες μου θυμιζει αυτη η ροζ καρω κορδελιτσα! σλουρπ!
    Πολυ γελασα με το ψαξιμο της σακουλας με τα παλια κινητα1
    Εγω ειχα για πρωτο κινητο, ενα (φυσικα)μπλε "χελιδονακι" της ερρικσον! Και δεν μπορω να το αποχωριστω. Με αυτο εστελνα τα πρωτα μου μνμ με το παλικαρακι μου!!! Μεσα στο σκοταδι, στα τυφλα, να με παιρνει ο υπνος με το κινητο στα χερια, να ξαναξυπναω και να συνεχιζω το μνμ!χαχαχα!!!!Ωραιες εποχες....
    Φιλια μικρουλα μου!
    Και καλη σου μεραααα!!!!!

    -vailie-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Vailie!! Σε σύγκριση με το δικό σου φόρεμα, το δικό μου βγαίνει πολύυυ μείον!! Με τη σακούλα με τα κινητά, έψαχνα περίπου ένα μισάωρο, μέχρι που μου είπαν πως τα πήγαν για απόσυρση! Και την είχα τόσο όμορφα στο μυαλό μου την φωτογραφία που ήθελα να βγάλω!! Τις πέρασα κι εγώ αυτές τις εποχές! Λίγο μεταγενέστερα φαντάζομαι, αλλά κι εγώ με Ericsson! Τυχαίο; Δεν νομίζω! χιχι! Καλό σου βράδυ! Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή