Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Φωτογραφική πρόκληση Νοεμβρίου! Ημέρες 1-10!

    Γεια σας!!! Έχει φτάσει 23 ο μήνας, κι εγώ δεν έχω δημοσιεύσει ακόμη τις πρώτες μου φωτογραφίες της πρόκλησης! Είχα σκοπό να τις ανεβάσω στις 11 αλλά συνέπιπτε η ημέρα με τη Βόλτα στη Γειτονιά οπότε και αναβλήθηκε.. και μετά έτυχαν διάφορα, οπότε πήγε για τα καλά στην άκρη! Σήμερα έφτασε όμως η μεγάλη ημέρα!!! χαχα!

    Και ο Νοέμβρης ξεκινά με ένα αντικείμενο που αρχίζει από "c"! Όπως.. candle! Κερί! Μου αρέσουν πολύ τα σχέδια που κάνει το ζεστό κερί όταν λιώνει, και τρέχει προς τα κάτω...



    Η δεύτερη ημέρα έχει σαν θέμα το χρώμα! Αν και το αγαπημένο μου χρώμα, όπως έχω πει είναι το μωβ, απλώς δεν μπορούσα να αντισταθώ στο υπέροχο κιτρινοπορτοκαλί της φωτιάς! Η φωτογραφία από το τζάκι του σπιτιού!

    Σάββατο 3 Νοεμβρίου και δεν είχε η ημέρα ξύπνημα από τις 7 οπότε ούτε μάθημα, άρα απολαμβάνω πρωινό με την ησυχία μου! Ζεστή σοκολάτα και μια φέτα με Βιτάμ και μαρμελάδα κυδώνι! Σπιτική μαρμελάδα κυδώνι από τα χεράκια της μαμάς μου!! Υπέροχη!!!!

    Ξέρετε τι μου αρέσει να βλέπω τα σ/κα; Παιδικά! Η τηλεόραση ανοίγει γι' αυτά και κλείνει όταν τελειώσουν!! Εδώ η πρωταγωνίστρια είναι θλιμμένη γιατί το αγόρι που αγαπά δεν τη θυμάται!! Μα πόσο παιδί πια, έτσι;; χαχα!

    5 ο μήνας, 5 η ώρα! Τι έκανα;; Διάβαζα ανατομία! Προφορική εξέταση στο κυκλοφορικό σύστημα! Και όλο το κεφάλαιο να περιστρέφεται γύρω από την καρδιά!! Δεν το περίμενα, αλλά μου αρέσει πολύ αυτό το μάθημα!!!

    Κι αφού σε όλη τη δημοσίευση σας μιλάω συνεχώς με τα πράγματα που μου αρέσουν, να! ακόμη ένα αγαπημένο πράγμα! Σε περίπτωση που μπορεί να θεωρηθεί ως πράγμα τα Χριστούγεννα, και ο στολισμός περιμένοντας τα! Η φωτογραφία από γνωστό κατάστημα παιχνιδιών που έτυχε και πήγα εκείνη την ημέρα και χάρηκα μιας και ήταν η πρώτη μου επαφή για φέτος με Χριστουγεννιάτικη προετοιμασία!!

    Κοιτάξτε! Το ανακάλυψα τυχαία βγάζοντας φωτογραφίες!! Ο καθρέφτης είναι πάνω από το κρεβάτι μου το οποίο και είναι κολλημένο στη γωνία! Και το βράδυ με το φλας της φωτογραφικής είδα την αντανάκλαση της νεράιδας στον τοίχο!! Πανέμορφο δεν είναι;

    Εδώ πάλι βλέπετε κάτι που κάνω κάθε μέρα! Κάθομαι στον υπολογιστή έστω και για λίγο! Το mousepad μου έχει αναπαράσταση την διασημότερη σκηνή του Pumpkin King από την ταινία The nightmare before Christmas! Αγαπημένη ταινία! Κάνει για το Halloween και ως Χριστουγεννιάτικη ταινία! χαχα!

    Θέλετε να δείτε κάτι πολύ πολύ μικρό; Ένα μπουμπούκι τριαντάφυλλου ίσα με το νύχι μου! Ήταν στις απώλειες μετά το κλάδεμα των λουλουδιών, δυστυχώς! Τώρα θα περιμένουμε την άνοιξη να ξαναφουντώσουν και να ξαναμπουμπουκιάσουν οι τριανταφυλλιές μας!!

    Πιο πάνω σας ανέφερα πως μου αρέσει η ανατομία! Οπότε είπα να σας δείξω κι εσάς την καρδιά του προπλάσματος που χρησιμοποιούμε στο μάθημα! Κάτι χωρίς το οποίο δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε! Η καρδιά φυσικά! Αν και... όχι μόνο με την κυριολεκτική έννοια.. αντιπροσωπεύει και την αγάπη η φωτογραφία μου.. δεν θέλω να ζήσω μια ζωή χωρίς αγάπη...



    Αυτές ήταν οι φωτογραφίες των πρώτων δέκα ημερών του Νοεμβρίου! Ελπίζω να σας αρέσανε!! Είχε κέφια η φωτογραφική μου μηχανή, πάντως!! Η μόνη που έχω επεξεργαστεί είναι του δέντρου που την έκοψα μιας και στην ολόκληρη φαίνονταν η τιμή του!! Άουτς!!
    Πήρα κι ένα δωράκι προχθές! Θα σας το δείξω μετά την Βόλτα μας καλώς εχόντων των πραγμάτων!! Χάρηκα τόσο όταν ήρθε το πακέτο!! Θα δείτε!!
    Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας στις αναρτήσεις μου!! Τα λέμε την Κυριακή!!!!

13 σχόλια:

  1. ....Και τις βρήκα όμορφες! Αλλά εκείνο που μου έκανε κλικ εμένα είναι η καρδιά! Σούπερ! Μπράβο σου!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μου άρεσαν όλες!!!!!!!!!!!!!!!Μπράβο Θάλεια-)))
    καλό ΣΒΚ και καλή συνέχεια-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nαι Θάλεια μου, η αντανάκλαση της νεράιδας είναι παραμυθένια.. Καληνύχτα κορίτσι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αντανάκλαση της νεράιδας είναι απίστευτη!!
    Με τράβηξε κατευθείαν!..αλλά και οι άλλες είναι όμορφες...
    Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραία περιήγηση με αφορμή τις φωτογραφίες.
    Ή μήπως η περιήγηση ήταν αφορμή για φωτογραφίες.
    Όπως και να 'χει μου άρεσε αυτή η όμορφη βόλτα
    απ' το κερί ως την καρδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραίες φωτογραφίες!
    Μαγική η νεράιδα σου!
    Καλό σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το τζάκι και η νεράιδα/καθρέφτης/αντανάκλαση μου άρεσαν πιο πολύ
    και μένα το μωβ είναι το αγαπημένο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γειά σου Νεράιδα της blogογειτονιάς! :)
    Καιρό είχες να μας δείξεις φωτο-στιγμές, μου αρέσουν ιδιαίτερα αυτές σου οι αναρτήσεις!
    Καλό διάβασμα, καλό Σ/Κ και πολλά φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χριστινάκι, σου εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά, να τα εκατοστήσεις με υγεία και χαρά και ότι επιθυμείς!!!! Φιλιά Πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πόσο λάτρεψα την αντανάκλαση της νεράιδάς σου???
    Για μια ακόμη φορά, υπέροχη ανάρτηση, κουκλίτσα μου!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χριστινάκι μου είναι όλες μαι και μια!!! τα κεριά και το λιώσιμό τους είναι για χάζεμα, όπως και η φωτιά στο τζάκι! η φωτό με το δέντρο μου θύμισε εκείνη την εκπληκτική φωτό με το χιόνι που είχες ανεβάσει, δεν ξέρω γιατί! η αντανάκλαση της νεράιδας στον τοίχο απίστευτο! ο king φοβερός, μου άρεσε πολύ αυτή η ταινία! η καρδιά, τι να πω, μόνο ότι έχεις απόλυτο δίκιο, ούτε εγώ θα μπορούσα να ζω χωρίς αγάπη!! φιλάκια πολλά!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή