Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Φωτογραφική πρόκληση Νοεμβρίου! Ημέρες 21-30!

    Σίριαλ έχει καταντήσει αυτή η φωτογραφική πρόκληση!! Μη με ρωτάτε γιατί!! Δεν ξέρω πως να δικαιολογηθώ! Το θέμα είναι πως επιτέλους(!) την δημοσίευσα!!! Τώρα για επόμενες... Σκεφτόμουν να κάνω μόνο τους μήνες που έχουν 30 ημέρες άρα έχω καιρό ακόμη!!! χαχαχα!

    Αυτός ο υπέροχος λαιμός -λέμε τώρα- είναι όλος δικός μου! Και αυτό το μενταγιόν είναι δώρο της θείας μου στην ορκωμοσία μου! Και είναι κάτι που φόρεσα στις 21 Νοεμβρίου!



    Η φωτογραφία αυτή είναι τραβηγμένη πρωί! Πολύ πρωί! Ανατολή του ήλιου έξω από το σπίτι μου, λίγο πριν φύγω για το μάθημα! Κάτι τέτοιες εικόνες είναι που σε αφήνουν άφωνο και ευγνώμων που μπορείς να τις αντικρίζεις! Και να φανταστείτε η ομορφιά της φωτογραφίας, λίγο συγκρίνεται με το αληθινό θέαμα...

    Η ημέρα εκείνη είχε ωραίο θέμα! Κάτι μαύρο! Είχα πολλά να βγάλω φωτογραφία, τα μαλλιά μου, τα ρούχα μου μιας κι είναι το χρώμα που προτιμώ, αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ και να μην σας βάλω το μαύρο γλυκό καρύδι του καλοκαιριού! Φωτογραφία αρχείου αλλά χαλάλι της, σωστά;

    Τι σχέση μπορεί να έχει μια τούρτα με έναν ήχο που άκουσα;  Μεγάλη από τη στιγμή που αυτή η τούρτα ήταν των γενεθλίων μου!  Απίστευτη σύμπτωση αυτή η ημέρα της πρόκλησης! Και έτσι, για την ιστορία, δεν είναι τούρτα, αλλά κοφτή, φτιαγμένη από την μαμά μου και σερβιρισμένη με παγωτό βανίλια! Μιαμ!! (Συνταγή σας έχω κάποια στιγμή στο μέλλον!!)

     Συννεφιά! Γεμάτος σύννεφα ο ουρανός! Κι όμως, την ομορφιά του δεν την χάνει! Αγέρωχος όπως πάντα!

    Αυτό που βλέπετε είναι μέρος του καλού σερβίτσιου της μαμάς μου! Προίκα και δώρα από το γάμο της, κρατημένα μέσα σε ένα "ντουλάπι", ή για να είμαι ακριβής, σκρίνιο. Δεν τα έχει βγάλει και δεν τα έχουμε χρησιμοποιήσει καθόλου! Θέλει να τα πάρουμε εμείς, έπειτα, στο δικό μας σπίτι! Κρίμα δεν είναι όμως που δεν τα έχει χαρεί καθόλου; Της το λέω αλλά δεν..

    Αν αυτό το δέντρο σας το έβγαζα αυτή τη στιγμή φωτογραφία, θα βλέπατε πως δεν έχει σχεδόν κανένα φύλλο! Στις 27 Νοεμβρίου, όμως, που είναι τραβηγμένη η φωτογραφία, λάμπει πανέμορφο στην Φθινοπωρινή του αμφίεση!!  Ο πλάτανος του παππού μου, τραβηγμένος από την βεράντα του δικού μου σπιτιού, που είναι ακριβώς απέναντι!!

    Δεν θυμάμαι αν σας το έχω πει, αλλά δεν οδηγώ! Δεν ξέρω καθόλου και δεν είμαι και σίγουρη πως θέλω να μάθω, όσο χρήσιμο κι αν είναι!! Η αδερφή μου από την άλλη (μικρότερη αν θυμάστε) οδηγάει εδώ και κάμποσα χρόνια κι αυτό είναι το αυτοκίνητό της! Όχημα όλο δικό της! Το αγόρασε, το πλήρωσε και το ξεχρέωσε μόνη της! Εγώ πάλι ούτε πατίνι δεν έχω!! χαχαχα!

    Μπορείτε να καταλάβετε τι είναι αυτό;; Δεν ξέρω αν σας βοηθά το μαύρο μέσα του! Ας το πάρει το ποτάμι;; Κομπολόι είναι! Αρκετά μεγάλο συγκρινόμενο με το φυσιολογικό μαύρο, σωστά; Το έφτιαξε η μητέρα μου όταν πηγαίναμε δημοτικό εγώ και τα αδέρφια μου και αποτελείται από το εσωτερικό των αυγών kinder! Τώρα κοσμεί τον καθρέπτη!!

    Τελευταία φωτογραφία της πρόκλησης. Ελπίζω να μπορείτε να βγάλετε τι γράφουν οι καρδούλες! Όπως ακριβώς τα βλέπετε, βρίσκονται στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας των γονιών μου! Δεν είναι γλύκες;; Γύρισα όλο το σπίτι, κοιτώντας τους τοίχους και περνώντας από εκεί ήξερα πως βρήκα αυτό που ήθελα :)


    Τώρα που το σκέφτομαι.. μήπως θα έπρεπε να τα αλλάξουμε θέση για να κοιτιούνται; Σαν τσακωμένα φαίνονται τα παιδάκια!!!


    Καμία από τις φωτογραφίες δεν είναι επεξεργασμένη! Πολύ χαίρομαι όταν έχει κέφια η μηχανή μου!!

56 σχόλια:

  1. θα σου πω κατι ειναι πολυ δυσκολο να βρω την τελευταια σου αναρτηση καθε φορα γιατι οποτε παταω το ονομα σου με βγαζει στο γκουγκλ πλας και πρεπει να τρεχω να δω που ειναι η τελευταια σου μιας και μου δειχνει πιο παλιες κοιταξε το οσο για την προκληση δεν σε φοβαμαι μια χαρα τα πας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς αφού ένωσα τον blogger με το Google+ το προφίλ στον blogger καταργήθηκε και άρα με βγάζει εκεί.. δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό :(
      Όμως φροντίζω η τελευταία δημοσίευση που έχω κάνει να είναι και το τελευταίο μου ποστ, δεν ισχύει; Στα βγάζει μπερδεμένα; Δεν ξέρω τι να κάνω σ' αυτή τη περίπτωση :/
      Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο, Ιωάννα, δεν το ήξερα!!
      Καλό σ/κο να έχεις!!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα!
    Η φωτογραφική πρόκληση,είναι μια χαρά!Αν και λίγο καθυστερημένη..χιχι*
    Είναι αρκετά χρονοβόρο το στήσιμο και το να είσαι συνεπής με αυτή!
    Δεν πειράζει όμως!!ε;
    καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αρέσει που λες λίγο!! χαχαχα! Αν δύο μήνες μετά είναι λίγο, το πολύ πως είναι!?!? χαχαχα!
      Καθόλου δεν πειράζει!! Φαντάζομαι... χαχα!
      Ευχαριστώ πολύ!!!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφες φωτογραφίες!..Ορκίστηκες τον Νοέμβριο;...Καλή σταδιοδρομία!!!Καλή τύχη να έχεις!!!
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Χρυσούλα!!! Όχι, δεν ορκίστηκα τον Νοέμβρη αλλά τον Ιούνιο!! Το κόσμημα μου το έκανε δώρο η θεία μου τότε :)
      Τώρα, επειδή ξανασπουδάζω, θα δεχτώ την καλή σταδιοδρομία και τύχη!! χιχι!
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  4. Φωτογραφίες μεσ' τη γλύκα!!!
    ;-)
    Φιλάκια, κοριτσάκι μου!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Γιάννα!!!
      Καλό σ/κο και σε εσένα!!
      Φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  5. Ω! Θα ξεχωρίσω, τι άλλο από το καρυδάκι και την τούρτα! Ε αφού είμαι γλυκαντζού, τι να κάνω; Και το σερβίτσιο της μαμάς τόσο μα τόσο ρομαντικό!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα με το νέο άρωμα, μόνο φάτε μάτια ψάρια!! χιχι!
      Κι εγώ το βρίσκω πολύ ρομαντικό, κρίμα που δεν θέλει να το χαρεί..
      Καλό σ/κο και σε εσένα!!

      Διαγραφή
  6. Κάλιο αργά παρά ποτέ!! :)
    Πραγματικά αυτή την νοοτροπία της προίκας ποτέ δεν τη κατάλαβα!! Α,είχαμε τό ίδιο κομπολόι από kinder όταν είμασταν μικράκια τι μου θύμησες! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς Κατερίνα!! Ας το έκανα και 2 μήνες μετά, παρά καθόλου!! χιχι!
      Άσε! Ούτε κι εγώ! Αν και όπως πιστεύω θα έχω κι εγώ την δικιά μου, αφού έχει κάνει 3 πακετάκια η μαμά, ένα για κάθε παιδί!!
      Σοβαρά;; Και νόμιζα ήταν πρωτοτυπία της μαμάς!! χαχαχα!
      Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  7. 24; Κάτι ηλικίες που υπάρχουν θεέ μου! ααχαχα :-ρ
    Καλή σταδιοδρομία μικρή μου!
    Συνέχισε έστω και πολύ πίσω στους μήνες!
    Φιλιά! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα! Κι όμως υπάρχουν και μικρότερες!!
      Σ' ευχαριστώ πολύ Αριστέα!! Τώρα τον επόμενο μήνα που θα έχει 30 ημέρες! Να τις βάζω ανά 10άδες τις φωτογραφίες!!! χαχαχα!
      Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  8. Πολύ όμορφες φωτογραφίες!!! Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου αρέσουν Μαρία!!
      Καλό σ/κο και σε εσένα!!!

      Διαγραφή
  9. Beautiful post!!!
    Have a wonderful weekend! and my g+ for you...

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χριστινάκι μου ομολογώ πως δεν το περίμενα να δω τη συνέχεια!! χι χι.. :) πολύ όμορφες, αχ αυτό το καρυδάκι πώς να αντισταθείς!!! καλά και η τούρτα (που εννοείται πως θέλουμε τη συνταγή) άπαιχτη! θέλω κι εγώ!! έτσι, με παγωτό!!! :) το κομπολόι αν δεν το έλεγες, δεν θα φανταζόμουν ποτέ από τι είναι φτιαγμένο! το σερβίτσιο είναι απίθανο!!! ας παραμένει και διακοσμητικό, υπομονή, τι να κάνεις!!! :) και οι υπόλοιπες όμορφες, χαρήκαμε εικόνες, τέλεια!!! φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το λέω τόσο καιρό, λες πάει, δεν πρόκειται να τα δημοσιεύσει ποτέ, έτσι;; χαχαχα!
      Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Εύη μου και γιατί είχες κάτι καλό να πεις για όλες :)
      Δεν είναι πολύ όμορφο το αποτέλεσμα του κομπολογιού;; Πολύ φυσικό!!
      Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
    2. χα χα, ε, μα!!! :) κάθε φωτογραφία κρύβει τη δική της ιστορία και μου αρέσει πολύ αυτό! πρωτότυπο, δεν το έχω ξαναδεί! φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  11. Αφού τα απολαύσαμε όλα μαζί, άξιζε τον κόπο η αναμονή..ούτε εγώ θα φανταζόμουν από τι είναι φτιαγμένο το κομπολόι..όσο για το καρυδάκι καλά έκανες και το έβαλες...φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ελπίζω, αν και δεν είναι κάτι ιδιαίτερο οι φωτογραφίες μου, σε αντίθεση με τις δικές σου!! Το καρυδάκι μεγάλος πειρασμός!!!!
      Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  12. Καλησπέρα..Πολύ ωραίες οι φώτος σου. Και το κολιέ σου. Το αγαπημένο μου γλυκο κουταλιού είναι και μένα το καρυδάκι.

    οσο για το σχόλιο σου στον διαγωνισμό μου

    Tina Pippo 18/1/13 = Τέλεια ιδέα Δελφινάκι!! Πολύ μου αρέσει αυτός ο πρωτότυπος διαγωνισμός!! Δεν ξεχνώ πως σου έχω τάξει κατασκευή με Δελφινάκι, ελπίζω να τα καταφέρω και να πάρω και μέρος στον διαγωνισμό! Δύο σε ένα! χιχι! Δεν ξέρω σίγουρα αν θα συμμετάσχω για να σου πω.. Έχω μεγάλο διαγώνισμα για τον Φεβρουάριο.. θα προσπαθήσω όμως!!!


    Απάντηση
    ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ18/1/13

    Ευχαριστώ.Χαίρομαι που σου άρεσε. Σε ποια κατασκευή αναφέρεσαι, δεν θυμούμαι.. Θα χαρώ αν μπορέσεις να συμμετέχεις στον διαγωνισμό μου.Καλή επιτυχία στο διαγωνισμα σου .. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν πολύυυυ καιρό, λίγο μετά το καλοκαίρι αν δεν κάνω λάθος, μας είχες πει αν θέλουμε να φτιάξουμε κάτι που να έχει ως θέμα το Δελφινάκι.. ακόμη το χρωστάω! Αλλά δεν ο έχω ξεχάσει!!! χιχι! Ελπίζω να τα καταφέρω να συμμετάσχω!!
      Φιλάκια!!

      Διαγραφή
    2. Α ναι, αναφέρεσαι στα όμορφα ενθύμια από δελφινοφιλαράκια μάλλον..δεν θυμούμαι , ευτυχώς που μου το θύμισες...θα περιμένω την όμορφη δημιουργία σου τότε , όταν μπορέσεις...Αν δεν έχεις χρόνο, πάλι μην αγχώνεσαι είναι εντάξει...

      Μόλις ανάρτησα την λύση του αινίγματος. Η λύση στο αίνιγμα «Τι είναι αυτό που μπορείς να κρατήσεις χωρίς να το αγγίξεις;» είναι η ανάσα! Ευχαριστώ για την συμμετοχή και χάρηκα πολύ που σου αρέσουν τα αινίγματα και συμμετείχες. Δυστυχώς δεν βρήκες την σωστή απάντηση.
      http://delfinaki-sunset.blogspot.com/2013/01/blog-post_19.html

      Ευχαριστώ που περνάς από το μπλογκ μου

      Διαγραφή
  13. Εμένα μου αρέσει πολύ το κόσμημα! Με γειες και πάντα επιτυχίες στη σταδιοδρομία σου (και όχι μόνο!). Για το σερβίτσιο τί να πω; Τυχερή είσαι που κρατάει κάτι τέτοιο, γιατί η μάνα μου κρατούσε αφόρετα τα νυχτικά που της πήγαιναν κατά καιρούς δώρο, για όοοοταν λέει έμπαινε σε κάνα νοσοκομείο! Τελικά πάχυνε και δεν της έκανε τίποτα!
    Αν και σε δίαιτα, ένα κομματάκι τουρτίτσα θα το πάρω! ;)
    Πολλά φιλιά! Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Sel!! Σοβαρά;; Τουλάχιστον σου κάνουν εσένα να τα πάρεις;; χαχα!
      Αν είσαι σε δίαιτα να μην στην χαλάσω!! Μικρούλι μόνο αν θες!!
      Καλή Κυριακή να έχες!!
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  14. Μην αγχώνεσαι, αρκεί να περνάς καλά ! Και απ' ό,τι βλέπω και η φωτογραφική σου μηχανή έχει κέφια και εσύ η ίδια !
    Ξανασπουδάζεις διάβασα ε ; Άριστα κάνεις ! Εάν είχα τη δυνατότητα θα σπούδαζα για μια ζωή ! Όχι για τις φοιτητικές στιγμές, αλλά γιατί όσο μεγαλώνουμε μπορούμε να εμβαθύνουμε με μεγαλύτερη ωριμότητα στο γνωστικό αντικείμενο που μας ενδιαφέρει. Σου είπα κι εγώ μία από τις έγνοιες μου ...
    Φιλιά Πολλά Πολλά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Σ' ευχαριστώ Φωτεινή!!
      Ναι!! Κι είναι όπως τα λες! Επειδή σπουδάζω για δεύτερη φορά, τώρα δίνω ιδιαίτερη προσοχή σ' αυτά που μαθαίνω και το κάνω γιατί μου αρέσει και θέλω να τα μαθαίνω. Στις πρώτες μου σπουδές δεν το έβλεπα έτσι, όπως δεν το σκέφτεται αυτό και η πλειοψηφία των παιδιών που είμαστε μαζί..
      Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  15. Σήμερα μου άρεσε πάρα πολύ η ανάρτησή σου.
    Κάθε φωτογραφία ήταν τόσο ανθρώπινα και γλυκά ντυμένη με τα λόγια που της άξιζαν και της είχες δώσει τόση αξία....
    Μπράβο σου. Ήταν όλα πολύ αληθινά και η αλήθεια είναι πάντα πανέμορφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα τόσο όμορφα λόγια σου Φλώρα! Αν με έβλεπες, έχω κοκκινίσει!!
      Χαίρομαι που σου άρεσε η ανάρτησή μου :)
      Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  16. Τίνα, οι φωτογραφίες που δείχνουν την καθημερινότητά μας, αυτές που βγάζουμε χωρίς κανένα "στήσιμο", ίσως να είναι οι πιο όμορφες, οι πιο αυθεντικές. Εκείνο το καρυδάκι, θα ήθελα να το είχα τώρα. Φυσικά, περιμένουμε και την συνταγή της ωραίας σου τούρτας.
    Καλή χρονιά, με Υγεία και επιτυχίες σε ότι αγαπάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ!! Χαίρομαι που σου αρέσουν! Αυτή η πρόκληση μου αρέσει γιατί σε βάζει να κινητοποιηθείς και να δεις την πραγματικότητα με άλλο μάτι!
      Ελπίζω η αναβλητικότητά μου να μην με κάνει να δημοσιεύσω την συνταγή μετά από άλλους δύο μήνες! χιχι!
      Καλή χρονιά και σε εσένα, Ειρήνη, με Υγεία, αγάπη κι ευτυχία!!
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  17. Εισαι μικρούλα Χριστινάκι!!Νά τά χιλιάσης κοριτσάκι μου!!Οι φωτογραφίες σου είναι πανέμορφες,όπως καί τό κόσμημα!!Καλή σταδιοδρομία σού εύχομαι!!Καλό Σ/Κ!!Φιλάια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για τις DIMI!! Χαίρομαι που σου αρέσουν οι φωτογραφίες και το δωράκι της θείας μου :)
      Να έχεις μια υπέροχη Κυριακή!!
      Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  18. Κι εσύ μαζί μου; ένα χρόνο μεγαλύτερη είμαι.
    Ωωω Χρόνια Πολλά κορίτσι,να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς!
    Υπέροχες οι φωτογραφίες!
    φιλάκια πολλά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωω! Σχεδόν συνομήλικες!!! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές kwnnie!!! Και χαίρομαι πολύ που σου αρέσουν οι φωτογραφίες μου!!
      Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  19. Ξεκινώ με τις ευχές!!! Χρόνια πολλά σου και καλή σταδιοδρομία για τις δεύτερες σπουδές σου Χριστινάκι!!! Μπράβο σου.
    Τι μου θύμησες με τη λέξη σκρίνιο! Χα χΑ χα. Έχουμε στο πατρικό μου. Αυτό με τα σερβίτσια των μαμάδων μας....ουφ! Και εμένα μου φύλαγε για χρόνια και από τότε που παντρευτητα τα εχω στην αποθήκη:) κρίμα δεν ειναι τα καημένα;;; Δεν βλέπονται ομως.....
    Οσο για την οδήγηση, εδώ θα σου βάλω κίτρινη κάρτα:) Αν δεν το πάρεις τώρα το δίπλωμα, οσο μεγαλώνεις θα το δεις με φόβο και δεν θα μάθεις ποτέ. Εχω απειρες φίλες παράδειγμα. Άντε λοιπόν, βουρ για μαθήματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου Δήμητρα!!
      Κρίμα δεν λες τίποτα.. Τουλάχιστον θα είναι οικογενειακά κειμήλια και κάποια στιγμή θα περάσουν και στα δικά σου παιδιά!! Κι ας ελπίσουμε η μόδα να ξαναγυρίσει μέχρι τότε!! χαχαχα!
      Το σκέφτομαι για τα μαθήματα.. λίγο ότι φοβάμαι, λίγο ότι έχω επαναπαυθεί με τους άλλους.. πολύ θέλει ο άνθρωπος να μην το παίρνει απόφαση;; χαχα!
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  20. Κέφια δεν είχε μόνο η μηχανή σου αλλά και εσύ.
    Και έτσι εμείς απολαύσαμε μια από τις ωραιότερες αναρτήσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Μαρία-Σωσώ!! χιχι!! Χαίρομαι που σου άρεσε τόσο η ανάρτησή μου :)
      Να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα!!
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  21. Πολύ όμορφες όλες οι φωτογραφίες σου!!!Καλή σταδιοδρομία καλή μου!!Ορκίστηκες!!! Χρόνια σου πολλά, είδα τούρτα γενεθλίων, τέλειααα!!! Και καλή χρονιά που δεν σου είπα!!Πολύ όμορφη ανάρτηση!!Μπράβο σου!Μεγειά και το κόσμημα!! φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για όλες σου τις ευχές, Φανή!! Έχω μπόλικους μήνες που ορκίστηκα αλλά όλες οι ευχές είναι καλοδεχούμενες :)
      Πολλά φιλιά κι από εμένα!!
      Να έχεις μια όμορφη εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  22. Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου!!!Φιλάκια πολλά, καλή συνέχεια και να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Σπυριδούλα! Χαίρομαι που σου αρέσουν!!
      Καλή εβδομάδα και σε εσένα!!
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  23. Πολύ όμορφες όλες!
    Τώρα ήταν τα γενέθλια σου; Δε θυμάμαι. Χρόνια Πολλά!!!
    Τέλειο το κομπολόι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Δήμητρα!!
      Ήταν 24 Νοεμβρίου!!! Πάει.. πέρασε!! χιχι!
      Κι εμένα μου αρέσει πολύ!!
      Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  24. Κατ'αρχήν Χριστίνα μου, να σου ευχηθώ χρόνια πολλά και καλά!!! Καλή σταδιοδρομία για τις σπουδές σου και όοοτι άλλο επιθυμείς!!! Οι φωτογραφίες είναι πανέμορφες και τόσο εμπνευσμένες!!! Μου αρέσει πολύ πώς τις συνέδεσες με κάθε πρόκληση!!! Το κομπολόι της μαμάς τα έσπασε, φοβερή έμπνευση!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου Φωτεινή!! Κι εσύ ότι επιθυμείς εύχομαι!! Χαίρομαι που σου αρέσουν οι φωτογραφίες μου!!
      Αυτό το κομπολόι πράγματι είναι απίθανη έμπνευση!! χαχα!
      Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  25. Κάλιο αργά παρά ποτέ κοπέλα μου.. Πολύ όμορφες φωτογραφίες!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι, Claire!! Ακόμη και με δύο μήνες καθυστέρηση!! χιχι! Σ' ευχαριστώ πολύ :)
      Καλό σου βράδυ!!

      Διαγραφή
  26. Μου αρέσουν πολύ οι φωτογραφικές προκλήσεις!
    Και συγχαρητήρια για το πτυχίο σου! Καλή σταδιοδρομία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου! Χαίρομαι που σου αρέσουν οι φωτογραφίες μου :)
      Να έχεις μια όμορφη ημέρα!!

      Διαγραφή