Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Φωτογραφική πρόκληση Νοεμβρίου! Ημέρες 11-20!

    Γεια σας!!!! Ξεκινώ, αρχικά, με χρόνια πολλά σε Νίκο, Νικολέτα, Νίκη και σε όσους γιορτάζουν ή γιόρταζαν τις προηγούμενες ημέρες!!! Να χαίρεστε το όνομά σας και ότι επιθυμείτε!!!
    Στα δικά μας, όμως! Έχω μείνει λίιιγοο πίσω στην φωτογραφική πρόκληση, αλλά είπα να μην σας βάλω και τις 20 φωτογραφίες μαζί! Δέκα-δέκα, οπότε ακολουθεί η επόμενη δεκάδα του Νοεμβρίου!!
    Α! Επίσης αρχίζω και αναθεωρώ το να πάρω μέρος και στην πρόκληση του Δεκέμβρη, αν και έχω ήδη βγάλει φωτογραφίες... χμ... θα δείξει!!

     11 Νοεμβρίου!! Με το που βγαίνω στην βεράντα, του σπιτιού, κοιτάζω αριστερά και να! τα κλαδιά του δέντρου μέσα στη νύχτα!!



    Μην τη βλέπετε έτσι! Είναι σκόπιμα θολή η φωτογραφία!! χαχα! Τσάι με μέλι και ξύσμα λεμονιού! Ξύπνησα με τον λαιμό μου να πονά οπότε το ποτό του πρωινού μου ήταν τσαγάκι!

    Και μια και λέμε "ξύπνησα", να το κρεβάτι, εκεί που κοιμήθηκα το προηγούμενο βράδυ!! Τον θυμάστε τον Μπάμπη, τον κροκόδειλο, σωστά;; Τον έχετε δει σε αρκετές φωτογραφίες!!

   Να και κάτι χειροποίητο! Αν και η πρόκληση έλεγε man-made.. Δεν ήξερα τι ακριβώς να βάλω μιας και ούτε ο πατέρας μου ούτε ο αδερφός μου ασχολούνται με διάφορες κατασκευές. Σκέφτηκα να βάλω το καλαμπόκι που έχουμε στην αποθήκη αλλά αν και φρόντισε για αυτό ο μπαμπάς, η γη το έφτιαξε κι όχι αυτός. Οπότε... έτυχε την ίδια μέρα να δοκιμάσω την ιδέα της






10 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου!Φιλάκια πολλά και καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλές ευχές για τη μαμά σου!!!..Να τη χαίρεστε!...
    Οι φωτογραφίες σου είναι πολύ όμορφες!...Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να χαίρεσαι τη μαμά σου και οι φωτογραφίες σου η μία καλύτερη απ' την άλλη. Και πολλές... Βλέπω πως το μάτι σου έχει συνηθίσει να βρίσκει το ενδιαφέρον και να κεντράρει σ' αυτό.
    Περιμένω κι άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες σου, να τη χαίρεσαι τη μανούλα σου εύχομαι ότι καλύτερο!!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χρόνια πολλά για την μανούλα!!!!
    ωραίες φωτογραφίες.,ειδικά η πρώτη-)
    καλό ΣΒΚ-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια Πολλά στη μαμά σου!
    Αχ, τι ωραίος ο κήπος! Θα το στολίσεις αυτό το δέντρο τα Χριστούγεννα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου άρεσαν όλες Taelia, ιδιαίτερα το πορτοκαλοκεράκι. Να χαίρεσαι τη μητέρα σου. Καλό σαββατοκύριακο. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολύ ωραίες φωτογραφιες Τίνα μου! Είδα και σε άλλο blog τέτοια πρόσκληση φωτογραφική.. και μου αρέσει πολύ η φάση!!.. ίσως το κάνω κι εγώ.. ^^
    επίσης, ήθελα να σου πω ότι έχω κι εγώ ίδια ακριβώς έκδοση του "θεούλη εδώ άννα" .. απίστευτο βιβλίο !! μιλάει στην καρδούλα! <3
    Α! και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στη μανούλα σου!! να τη χαίρεσαι!!!
    Καληνύχτα! ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι όμορφες Χριστινάκι μου!!! να χαίρεσαι τη μανούλα σου, πολύχρονη! το Μπάμπη γιατί δεν τον έβγαλες ολόκληρο, είναι γλύκας!!! σαλιγκαράκια έχουμε και μεις πολλά στον κήπο, μου αρέσει να τα παρατηρώ! :) φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή