Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Βραβεία!!

    Ξέρω! Ξέρω!! Τα άργησα πολύ! Πάρα πολύ!! Αλλά με τη σχολή και τις Φθινοπωρινές δουλειές του σπιτιού, με το ζόρι προλαβαίνω να περνάω από τα σπιτάκια σας και να σχολιάζω, οπότε το δικό μου σπιτάκι (απαντήσεις σε σχόλια και αναρτήσεις) έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα!! Τουλάχιστον η βόλτα στη γειτονιά συνεχίζεται! χιχι! Για σήμερα σας έχω βραβεία που τόσο απλόχερα μου χαρίσατε και σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

    Ξεκινώ με ένα βραβείο που μου έδωσε ο Greco, το υπέροχο σκυλάκι της Βασιλικής, αλλά και η Marcela! Συνοδεύεται από κάποιους κανόνες όμως!
1. Το βραβείο αυτό χαρίζεται σε 5 αγαπημένα blogs.
-Άργησα τόσο να το δεχτώ που έχει πλέον ταξιδέψει σε όλα τα σπιτάκια. Αν παρα τύχη δεν έχει φτάσει σε κάποιο, με χαρά να το πάρει :)
 2. Αυτός που το παίρνει θα απαντά στις 4 πιο κάτω ερωτήσεις:
-Ποια είναι η αγαπημένη σου ράτσα σκύλου?
- Τα Beagle κυρίως, αλλά ότι σκυλάκι και να μου φέρει κάποιος με την ίδια αγάπη θα το αντιμετωπίσω!
-Σε ποιο ζώο έχεις ιδιαίτερη αδυναμία?
-Στα σκυλάκια, αλλά και πάλι, όλα τα ζωάκια τα συμπαθώ.
-Έχεις κατοικίδια? Αν ναι, τι ζωάκια?
-Έχω ένα χελωνάκι, τον Slash!
-Εσύ πως περνάς τα απογεύματα με τους καλύτερους σου φίλους?
-Λόγω του ότι είναι χελωνάκι, δεν μπορώ να κάνω κάτι ιδιαίτερο μαζί του. Απλώς τον παρατηρώ, ειδικά όταν βγαίνει στο νησάκι του, απλώνει ποδαράκια πέρα-πέρα και κοιμάται!!!
3. Γουφ γουφ
Σας ευχαριστώ πολύ  Greco και Marcela!!




    Την χρυσή αυτή καρδιά μου τη χαρίζει η Dimi! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Δήμητρα!!! Χρόνια σου πολλά για σήμερα! Να χαίρεσαι το όνομά σου και κάθε ευτυχία εύχομαι στην ζωή σου! Αλλά κυρίως υγεία να έχεις και εσύ αλλά και όλοι όσοι αγαπάς!

    Αυτά είναι ακόμη δύο βραβεία που μου χάρισε η Marcela και την ευχαριστώ πάρα πολύ!! Όσοι δεν την έχετε επισκεφθεί κάντε το! Συνδυάζει υπέροχα την μόδα και την τέχνη στο blog της!!

      Το βραβείο αυτό είναι χαρισμένο από την Φλώρα για την συμμετοχή μου στο πρώτο παιχνίδι με λέξεις που οργάνωσε και την ευχαριστώ πολύ!! Τι; Δεν γνωρίζετε ακόμη το παιχνίδι;;; Κακώς! Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη το τρίτο στη σειρά! Πηγαίνετε μάθετε πληροφορίες και παίξτε όλοι σας! Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις πως δημιουργούνται τόσο διαφορετικές ιστορίες από τις ίδιες λέξεις κάθε φορά!!

    Κι αυτό το απίστευτα χαριτωμένο μωράκι είναι χαρισμένο από τη Marcela! Δεν είναι τόσο μα τόσο γλυκό;;; Σε ευχαριστώ πολύ Marcela!!

     Βραβειάκι χαρισμένο από την Μαμά Κουκουβάγια γιατί της αρέσει πολύ η Βόλτα μου! Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει και που πιστεύεις μέσα σε τόσα σπιτάκι αξίζει να πάρει βραβείο δημιουργικότητας το δικό μου! Σε ευχαριστώ τόσο πολύ !Αλήθεια, έχετε δει την Αθηνούλα της; Είναι μια γλύκα!!!
    Χαρισμένο, επίσης, κι από την Βάσω, από τις dimiourgies! Που όπως λέει και το όνομα του blog της, οι δημιουργίες της είναι υπέροχες! Ευχαριστώ πάρα πολύ Βάσω που ήμουν ανάμεσα στα άτομα στα οποία χάρισες το βραβείο αυτό!!
    Αλλά κι από τη Γεωργία!!! Μια υπέροχη beauty blogger! Επισκεφτείτε την! Σε ευχαριστώ Γεωργία! Χαίρομαι πολύ που με διάλεξες γι' αυτό το βραβείο!!
    Μου το χάρισε και η γλυκιά


    Ένα ξεχωριστό βραβείο από την airis! Αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό είναι πως δημιουργήθηκε και χαρίστηκε σε ιστολόγια που για κάποιο λόγο τα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα! Δεν περίμενα πως το δικό μου θα ήταν ανάμεσα σ' αυτά, ειδικά από τη στιγμή που δεν ήταν πολύς ο καιρός που "βρεθήκαμε", αλλά έκανα λάθος. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Αριστέα! Υπήρχε και μια ερώτηση που το συνόδευε η οποία ήταν προαιρετική.
-Αν είχατε ένα βραβείο στα χέρια σας να το δώσετε κάπου στην πραγματική σας ζωή ( όχι στη μπλογκόσφαιρα) πού θα το δίνατε και γιατί!
-Η απάντησή μου, είναι στην μητέρα μου.  Δεν έχω γνωρίσει μεγαλύτερο Ήρωα από εκείνη. Από όλες τις απόψεις...

    Ακόμη ένα ξεχωριστό βραβείο, αυτή τη φορά από την Αρμονία! Όπως αναφέρει και η ίδια "Για όλους αυτούς τους λόγους κι άλλους, που ακόμα δε θα σας πω, έφτιαξα ένα βραβειάκι και θέλω να το δώσω σε όλους εσάς που έχουμε καθημερινή ή σχεδόν καθημερινή αλληλεπίδραση." Για τους λόγους δημιουργίας του βραβείου, επισκεφτείτε την! Τόσο γλυκά λόγια.. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Γεωργία!!



Ακόμη ένα βραβείο! Από την Σπυριδούλα αυτή τη φορά! Προς όλους τους αναγνώστες της για να γιορτάσει το γεγονός πως έφτασε τους 100!!! Περάστε να δείτε τις όμορφες κατασκευές της!!







     Το βραβείο αυτό, είναι δοσμένο από την Κατερίνα! Τον άνθρωπο που προσπαθεί να μεταβιβάσει όση περισσότερη θετική ενέργεια μπορεί, στην γειτονιά!! Χαρισμένο προς όλους της τους αναγνώστες ως ένδειξη εκτίμησης όπως αναφέρει! Αν δεν την ξέρετε ήδη, επισκεφτείτε την! Πολλές από τις αναρτήσεις της θα θέλετε να τις εκτυπώσετε και να της κρεμάσετε όπου μπορείτε! Για να θυμάστε να χαμογελάτε πάντα :)

    Άλλο ένα βραβείο από την Φλώρα, αυτή τη φορά για τη συμμετοχή μου στο δεύτερο παιχνίδι των λέξεων! Ελπίζω να συνεχίσω να συμμετάσχω! Μου αρέσει πολύ!! Αυτό που με στενοχώρησε στο δεύτερο παιχνίδι, είναι πως η ψηφοφορία ήταν τις ημέρες που έλειπα, οπότε και δεν κατάφερα να ψηφίσω ποιες ιστορίες μου αρέσανε! Τις διάβασα όμως, όλες, με το που γύρισα, ακόμη κι αν άργησα, δυστυχώς...


    Δύο καινούρια βραβεία δοσμένα από την !! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Δήμητρα!! Κι εσύ γιορτάζεις σήμερα, δεν σε ξεχνώ!! Χρόνια σου πολλά πολλά κι ευτυχισμένα σου εύχομαι! Με υγεία και αγάπη, γεμάτα όμορφες στιγμές!!!!

    Αυτό το μικρό, χαριτωμένο αγγελάκι, έρχεται από που αλλού, αλλά από το Heaven Creations! Χαρισμένο από την Σοφία προς όλους τους αναγνώστες της, που φθάσανε τους 100, ως ευχαριστώ!! Κάντε μια βόλτα από το σπιτάκι της, είμαι σίγουρη θα σας αρέσει!!

    Ακόμη ένα υπέροχο βραβείο! Όπως και το αγγελάκι έτσι κι αυτό, δημιουργήθηκε για να γιορτάσει η


15 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ!!!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ Σ/Κ!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω βραβεία!!!!!! Συγχαρητήρια γιατί τα αξίζεις! Πολλά φιλάκια!!! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουάου !!!! όταν τα βλέπεις έτσι μαζεμένα είναι φοβερό. Να τα χαίρεσαι όλα.Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συγχαρητήρια σου εύχομαι να μαζέψεις πολλά ακόμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για όλα!
    Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο και πολλά συγχαρητήρια
    καλό απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πω πω πω βραβεία! Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να χαίρεσαι τα βραβειάκια σου και να έρθεις να πάρεις και για το 3ο παιχνίδι βραβείο συμμετοχής και σου εύχομαι να διακριθεί η ιστορία σου και να πάρεις επίσης και το 1ο ή 2ο ή 3ο βραβείο του παιχνιδιού.
    Φιλιά & συνέχισε να μαζεύεις βραβεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πω πωωωωωωωωωωωω βραβεία!!!!!!!!!!!!!!!!Μπράβο καλή μου,πάντα τέτοια!!!!Μπορεί να κερδίσεις και το δικό μου δώρο-)))
    πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένα σωρό βραβεία σου χάρισαν Τίνα, πρέπει να αισθάνεσαι υπερήφανη!! Και σε άλλα πολλά ακόμα, σου εύχομαι!
    Καλό Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλό σαββατοκύριακο κορίτσι μου, να χαμογελάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητήρια για τα τόσα πολλά βραβεία και σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
    Ελπίζω να πηγαίνουν όλα καλά με τις σπουδές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πω,πωωωω! Βραβεία!! Συγχαρητήρια να τα χαίρεσαι οοοοοολα αυτά!!! Καλό βράδυ!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. συγχαρητήρια Χριστινάκι μου για όλα αυτά τα βραβεία, που τα αξίζεις και με το παραπάνω γιατί είσαι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος!! :) φιλάκια πολλά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή