Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Μηνιαία φωτογραφική πρόκληση * 7-8 Μαΐου!

    Γεια σας!! Συνεχίζω με την φωτογραφική πρόκληση της FatMumSlim!!

    Η χθεσινή ημέρα, Δευτέρα 7 Μαΐου, είχε ως θέμα "Someone that inspires you - κάποιος που σας εμπνέει". Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα πολύ ποιόν θα βάλω.. Δεν ήθελα να βάλω τη φωτογραφία κάποιου αγαπημένου μου προσώπου, άρα μου έμενε η επιλογή ενός διάσημου!!
    Οπότε, σας παρουσιάζω τον Tim Burton! Δεν είναι φωτογραφία που έχω τραβήξει, φυσικά, αλλά κάποιο πόστερ με μερικούς από τους χαρακτήρες ταινιών του! Είναι σκηνοθέτης, παραγωγός ταινιών, συγγραφέας, καλλιτέχνης με μια δικιά του, περίεργη αισθητική! Δεν έχω δει μέχρι στιγμής ταινία του που να μην μου αρέσει! Οι χαρακτήρες που δημιουργεί είναι όλοι.. ιδιαίτεροι, μοναδικοί!! Κάποια στιγμή, έχω σκοπό να κάνω μια ανάρτηση, καθαρά γι' αυτόν!!

    Σήμερα, το θέμα της φωτογραφίας είναι "a smell you adore - μια μυρωδιά που λατρεύεις". Υπάρχουν πολλά πράγματα που λατρεύω την μυρωδιά τους.. Οι γαρδένιες, το φρεσκοφουρνισμένο ψωμί, το πετρέλαιο (!), τα βατόμουρα, τα ανιψάκια μου όταν ήταν μωρά, ακόμη και αρώματα.. Αλλά κυρίως αγαπώ την απίστευτη μυρωδιά που έχει το φρεσκοκομμένο γρασίδι., ειδικά όταν έχει βρέξει, λεπτά αφού το έχεις κόψει... η οσμή του γρασιδιού, συνδυασμένη με το βρεγμένο χώμα είναι απίστευτη.. Δεν το περιμένατε έτσι;;


25 σχόλια:

  1. Ο πιο αγαπημένος μου σκηνοθέτης χρόνια τώρα!!!!! όσο για τις μυρωδιές η μωρουδήλα είναι μοναδική και αξέχαστη!! καλησπέρα!!! φιλιά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι, η μυρωδιά των μωρών είναι μοναδική! Χαίρομαι που σου αρέσει ο Tim Burton, είναι απίθανος! Και μαζί με τον Johnny Depp (που είναι ο αγαπημένος μου ηθοποιός) είναι απίστευτο δίδυμο!! Καλό σου βράδυ! Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Συνεχίζεις ακάθεκτη βλέπω!!!
    Περιμένω κάθε φορά να δω την καινούρια σου φωτογράφιση.
    Μιας και δεν είχα το κουράγιο και την υπομονή για όλες τις μέρες, ας απολαύσω τουλάχιστον τις δικές σου φωτός!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι! Ναι! Συνεχίζω! Ενώ το ξεκίνησα για πλάκα, τελικά έχει πολύ ενδιαφέρον να ψάχνω να βρω τα πράγματα της λίστας.. δεν είχα σκεφτεί μέχρι στιγμής ποια μυρωδιά λατρεύω, ένα άτομο που με εμπνέει.. και είμαι σίγουρη πως υπάρχουν αρκετά πράγματα στη λίστα που δεν τα έχω σκεφτεί και θα με δυσκολέψουν! Νομίζω τον επόμενο μήνα θα ξανά έχει τέτοια πρόκληση η ίδια κυρία, οπότε μάζεψε κουράγιο και υπομονή και πάρε μέρος στην επόμενη!! Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Kristina! Καλώς σε βρήκα! Το blog σου υπέροχο!! Καλη ημέρα να έχεις!

      Διαγραφή
  4. Λατρεύω τον Τίμ Μπάρτον και όσο για τη μυρωδιά του γρασιδιού είναι η πιο αγαπημένη μου!Όπως καταλαβαίνεις τη λάτρεψα τόσο πολύ αυτή σου την ανάρτηση!Να είσαι καλά και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Σπυριδούλα μου! Χάρηκα πολύ που σου άρεσε τόσο η ανάρτησή μου :) Καλή σου ημέρα! Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  5. υποκλίνομαι για τον Tim Burton , οσο για τις μυρωδιές συμφωνώ σε όλα και ειδικά τις φρεσκοβρεγμένης γης και του νιοκοπου γρασιδιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι ο Tim Burton, είναι απίστευτος, σε ότι έχει αναλάβει και κάνει μέχρι στιγμής! Φιλιά

      Διαγραφή
  6. τι ομορφη αναρτηση!!!
    σε ευχαριστω πολυ για τη συμμετοχη σου στο διαγωνισμο για τη γιορτη της μητερας!!!
    ευχομαι ολες σου οι ευχες να γινουν πραγματικοτητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να γίνουν πραγματικότητα.. η κίνησή σου για την γιορτή της Μητέρας είναι υπέροχη! Νομίζω υπάρχουν ελάχιστοι άνθρωποι σε αυτή τη γη που δεν εκτιμούν και δεν αγαπάνε απεριόριστα την μανούλα τους! Φιλιά!!

      Διαγραφή
  7. Όντως το φρεσκοκομμένο γρασίδι μυρίζει υπέροχα ..σε συνδυασμό με το φρεσκοψημένο ψωμί και λίγο βούτυρο μου έρχονται στο μυαλό απίθανες αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια..να σαι καλά..φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Μαρία! Εγώ, ευτυχώς, αυτές τις μυρωδιές τις ζω ακόμη! Η μητέρα μου ακόμη φουρνίζει ψωμί, που περιμένω πως και πως να βγει από το φούρνο και να φάω όσο καίει ακόμη!! Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  8. Καλησπέρα...μόλις γύρισα από το χωριό, όλη μέρα έκοβα γρασίδι, άγρια χόρτα κ.λ., ζύμωσα και έψησα ψωμί, έβρασα φασόλια, όλες αυτές οι μυρουδιές με τρελαίνουν!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυσοχέρα είσαι!! Πραγματικά, οι μυρωδιές αυτές είναι απίστευτες! Όλες τους! Έχει άλλη μαγεία το χωριό, έτσι δεν είναι; Καλό σου βράδυ, φιλιά!!

      Διαγραφή
  9. ¸.•°`♥✿⊱╮

    Passei para uma visitinha!!!
    O cheiro que mais gosto são das violetas do meu jardim, quando estão floridas.
    Beijinhos do Brasil.
    ¸.•°`♥✿⊱╮

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον λατρεύω!!! Έχω κόλλημα με τον Τζακ!!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Jack Skellington; Απο το The Nightmare Before Christmas; Είναι πράγματι τέλειο! Το έχω δεί πάνω από 10 φορές!! Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ μόδα! χαχα! Βλέπω το κεφάλι του σε τσάντες, πορτοφόλια.. παντού!! Φιλιά!

      Διαγραφή
  11. ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!!!!!!!
    ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ Ε; ΕΓΩ ΒΕΝΖΙΝΗ!!!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Και πετρέλαιο και βενζίνη!! Νομίζω μου έχει μείνει από μικρή (είχα πιεί πετρέλαιο όταν ήμουν μικρή πιστεύοντας πως είναι λεμονάδα!!!!) χαχαχα! Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  12. O Tim Burton πολύ μορφή!!!! Οι γαρδένιες, το ψωμί και η μωρουδίλα, αχ είναι όλες απίστευτες μυρωδιές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι! Ο άνθρωπος δεν παίζεται! Το πετρέλαιο το παρέλειψες! χαχα! Φιλάκια!!

      Διαγραφή
    2. Δεν τα χω καλά με το πετρέλαιο, χα Χα!! Φιλάκια

      Διαγραφή