Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Ο... Βάτραχος!!

Ένα απίστευτο βιντεάκι είδα σήμερα!! Ένας βάτραχος που παίζει ένα παιχνίδι στο iPad που λιώνεις μυρμήγκια!!
Και το κορυφαίο είναι οτι τα καταφέρνει μια χαρά.. Αλλά δεν με έκανε αυτό να γελάσω.. Το τέλος του βίντεο από την άλλη είναι όλα τα λεφτά και κυρίως.. η Κραυγή!!!
 

5 σχόλια:

  1. χαχαχα!!! καλως σε βρηκα!!!ναι το καλυτερο ειναι η απροσμενη κραυγη!!!! και ο βατραχος ομως μια χαρα τα παει...
    φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ! Είσαι η πρώτη που σχολιάζει σε κάτι που ανεβάζω, μέχρι τώρα νόμιζα ότι κανείς δεν έβλεπε τι έγραφα οπότε και βαριόμουν να ασχοληθώ παραπάνω, χαίρομαι που κάποιος με πρόσεξε :D Και για μένα η Κραυγή το καλύτερο μέρος του βίντεο είναι!!!

      Διαγραφή
    2. Λοιπον, για να μαθουν και οι αλλοι μπλογγερς οτι υπαρχεις θα πρεπει να γινεσαι μελος στα μπλογκς τους ετσι ωστε να μπορουν να σε δουν και να αφηνεις και κανενα σχολιο,οποτε να αρχισει να υπαρχει επικοινωνια!
      τι τιμη! Ειμαι αληθεια το πρωτο μελος σου!!! χαχαχα!
      φιλια! ;ο)

      Διαγραφή
  2. Σου εγραψα μια απαντηση και δεν την εμφανιζει! την καταπιε ο μπλογκερ?
    who knows?....
    Λοιπον, σου ελεγα οτι ειναι τιμη μου που ειμαι το πρωτο σου μελος και οτι για να σε βρουν και να σε γνωρισουν αλλα ατομα θα πρεπει να γινεσαι μελος στο μπλογκ τους και να αφηνεις κανενα σχολιακι! Αν δεν δηλωνεις την παρουσια σου με καποιο τροπο, πως θα σε ανακαλυψουμε καλε? :οp
    Τι σημαινει το ταελια? γραψε 2 λογια για σενα, ενα στοιχειωδες προφιλ να ξερουμε με ποιον/ποια εχουμε να κανουμε!
    Καλο βραδυ.... welcome!!! ;ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν την κατάπιε ο blogger την απάντηση, εγώ κάτι έχω κάνει και μου βγάζει πως πρέπει να ελέγξω τα σχόλια πριν δημοσιευτούν, προσπάθησα να το αλλάξω αλλά μάλλον δεν τα κατάφερα... Να σου πω την αλήθεια, είμαι μέλος σε αρκετά, κυρίως δημιουργικά, blog αλλά ποτέ μου δεν έχω αφήσει σχόλιο.. ίσως θα έπρεπε απο δω και πέρα :P Όσο για το προφίλ, θα το γράψω σήμερα κιόλας, σε ευχαριστώ πολυ για τισ συμβουλές!!! Καλό βράδυ και σε εσένα :)

      Διαγραφή